IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Dokument sūtīšana PayPal

944s

New member
Pievienojies
11. Maijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Ir tāda lieta, ka PayPal limitēja manu kontu (es vairs nevaru saņemt/izsūtīt naudu).

Pieprasītie dokumenti:
- Proof of address
* Utility Bill

Kādi varianti, ko sūtīt? Ja vienīgais reķins, kas ir uz mana vārda ir telefonreķins, bet to nedrīkst sūīt ...

Protams ka var sūtīt - es tikai telefonu rēķinu ssūtu visur kur prasa.

944s, a kādēļ tev accounts tikai limitēts ? Vienkārši esmu dzirdējis pāris "šaumu stāstus", un negribētu lai ar mani, kas tāds notiek..

Tu pārskaitīji/saņēmi lielāku naudus summu nekā parasti, vai kas cits ?

A ko man piem. darīt, ja neviens rēķins nav uz mana vārda ? Tīri intereses pēc...

Vot .. es tikko atcerējos, ka neviens rēķins nav uz mana vārda :( ...

Iemesls ir interesants - pāris dienas atpakaļ atnāca man e-pasts no PayPal, ka viņi esot pētījuši manu kontu un atklājuši, ka kāds ir mēģinājis tikt klāt manam kontam un drošibas apsvēruma dēļ mans konts tiek limitēts līdz es aizsūtīšu savus dokumentus ... :(

Pats trakākais, ka man kontā ir iesaldēti vairāk kā 300$ :(

Aizsūtīju PayPal'am savu autovadītāja apliecības fotogrāfiju un manu kontu atbloķēja :)

Es lasīju forumos, ka PayPal tagad esot jauns stils - regulāri bloķēt lietotāju kontus. Tā sacīt, drošība ir visaugstākā līmenī. Viņi gan ātri reaģē uz klientu emailiem, bet vienalga nepatīkami. Un tas viss dēļ krāpniekiem iekš eBay

Trenz teica:
944s, a kādēļ tev accounts tikai limitēts ? Vienkārši esmu dzirdējis pāris "šaumu stāstus", un negribētu lai ar mani, kas tāds notiek..

Tu pārskaitīji/saņēmi lielāku naudus summu nekā parasti, vai kas cits ?

A ko man piem. darīt, ja neviens rēķins nav uz mana vārda ? Tīri intereses pēc...

varu pastastit kaa man bija.

karo4e neta notirgoju preci 700$, biju laimiigs kameer 1dienu ieeju un mans account ir limited. Nodomaju WTF? Karo4e, tas kursh man paarskaitiija naudu peec 2 dienam zinjo paypal, ka ta nauda, ko es esmu sanjeemis, ir ieguuts uzlauzhot pirceja paypalu. Nu OK. Notiek izmekleshana paypals visu laiku prasa man, lai sutu tur dokumentus utt, aizsuutu peec nedeeljas mans akaunts tik atblokjeets un nauda atskaitiita atpakalj pirceejam!!! Taa vnk pohu*aa maniem 700$ preti uzraksts - atmaksaats atpakalj.
Kopsh taaa notikuma man paypalam zudusi ticiiba, un izmantoju tikai maksaajumu veikshanai. Un viss trakaakais, ka preci arii pakaasu!!! :(

tas pats kas man tikai man bij 400 dolaru veertiba.. un es biju gudraax uzreiz kaa nauda ienaca iznjeemu uz karti... un tag man staav -400 zaljie tur :DD... karti hansenee noblokjeju lai nevar nonjemt :) un dziovju laimigs bez taa suda paypal..

Da ar PayPal ir tāpat kā ar mafiju un sieveiti gultā.

Ir viens tāds teiciens - "Viens nepareizs uzbrauciens ar mēli, un dziļā dirsā tu esi".

Un vis hujovākais ir tas, ka PayPal ir reāls monopols, līdz ar to viņi var šitā rīkoties. Kurš vēl serviss ir tik liels, kas varētu sacensties šajā lauciņā ? Neviens ! Alertpay tikai paveicās, ka PayPal's atteicās no PTC saitiem, un var dabūt atlikumus, ko PayPal atstāj.
I to, visur, un visi izmanto PayPal'u, atzīšos, ka es arī bez PayPal nevarētu izvilkt savu biznesu, tos čekus entās nedēļas gaidīt ? Mhhh... nē paldies. Bankas pārskaitījumi ? Jā ok, ja summas ir lielas, ja summa ir maza, tad nodeva bankai vien ir lielāka, nekā pati summa.

Lai izvairītos no PayPal drāziena -

Tiklīdz jūs ieiesiet PayPal kontā no citas valsts IP, PayPals uzreiz sāks mānīgi skatīties - vienmēr paziņojiet PayPal'am, ka mainīsiet savu atrašānās vietu, kas izskaidrotu arī pēkšņu IP maiņu.

Vienmēr pazinot viņiem ,ka mainat savu adresi.

Nekad bez brīdinājuma nepārskaitiet lielas summas. Ja visu laiku saņēmāt/sūtijāt $20, un ja jūs peķšni bez brīdinājuma $500 aizsūtīsiet/saņemsiet, šie sāks jokaini lūrēt - vienmēr pabrīdiniet !

Nekad ebay'aa nepārdodiet itemus, kas ir "ēnu klasē" - botes, pulksteņus, mobīlos telefonus, riskants paākums, jo tur SCAM iespējamība ir liela. PayPals cītīgi to skatās

Un daudzi citi, mums mirstīgajiem, nezināmi faktori. Varam rīkot boikotus, protestus u.c., bet tas neko nedos, vienīgais ko mēs varam darīt ir novilkt bikses, pieliekties un gaidīt drāzienu.

PayPal'am ir pofigs ko mēs domājam, jo ir monopols, un neviens cits nav kas varētu ar PayPal'u sacensties, ja nebūtu ebay's, un ebay viņu nenopirktu, tad protams, situācija būtu savādāka. Bet 1. vietā kāpēc PayPal kļuva par monopolu ir ebay.

var izmantot moneybookers...

Man gan pagaidām ar Paypal nekādas problēmas nav bijušas, kautkad tika pārsniegts 1000EUR limits vajadzēja aizsūtīt dokumentu un rēķinu, man par LMT rēķinu nepiesējās, pieņēma bez iebildumiem :)

moneybookers izmaksu ziņā ir drusku izdevīgāks, un visādas šaizes ir jūtami mazāk

Tikai uz moneybookers reti kas izmaksā un PTC lapas vispār neizmaksā :(

Atpakaļ
Tops