IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Dienā nopelnītais

diucplesis

New member
Pievienojies
27. Oktobris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicināti.
Gribējās apvaicāties cik jūs katrs tā aptuveni dienā nopelnat ar mājaslapu nu tā ~ +/-..
neko daudz nepelnu, bet gribās salīdzināt utt savām zināšanām

Es vēl esmu konkrēts iesācējs, dienā sanāk tikai aptuveni viens euro + -, kā kuru dienu.

Bija uznācis viens brīdis kad pat 4 euro dienā savācas par kādiem sešiem klikšķiem. Bet tad atkal viss atgriezās vecajās sliedēs. Septiņi centi pa klikšski - ne vairāk.
Daudzas dienas pat palieku bešā.
Mēģinu tagad izfunktieres kas ir tas kas manā lapā ietekmē reklāmas cenu.

nu gan jums vaig trafiku lai nopelnītu..

varbūt pamēģiniet CPA - affiliate mārketingu un adsense atstājiet otrajā plānā

Ja tu pelni ar adsense, tad varu tev ieteikt sarakstīt pietiekami daudz info, būtu vēlams angliski. Man AdSense maksāja 40 -60 centus par klikšķi.

Nav tā ka ar tekstu angļu valodā grūtak ir nonākt google redzes lokā un piesaistīt trafiku?

DeaLer teica:
Nav tā ka ar tekstu angļu valodā grūtak ir nonākt google redzes lokā un piesaistīt trafiku?
Protams, angļu valodā runājošo un saprotošo tirgus ir miljons reižu lielāks nekā LV

Ar adsense labu summu sapelnīt ir diezgan grūti, es teiksim vienam cilvēkam norekomendējot www.naudasformula.lv iegūstu ap 25$. Manuprāt, šādā veidā ir iespējams iegūt lielākus un stabilākus ienākumus mēnesī, nekā paļauties tīri uz adsensi tikai.

Adsense ir labs blakus ienākuma avots ,bet ,lai tas būtu primārais..tur tiešām ir jāstrādā DAUDZ!

Es tomēr uzskatu ka lai nopelnītu ir jāiegūlda darbs... jo vairāk ieguldīsi jo vairak pelnīsi

mazais teica:
Es tomēr uzskatu ka lai nopelnītu ir jāiegūlda darbs... jo vairāk ieguldīsi jo vairak pelnīsi

Tas ir pašsaprotami. Nav svarīgi, kādu peļņas veidu, nišu izvēlies - bez darba neiztikt..Vienīgi, var strādāt DAUDZ un dikti vai arī mazāk, bet gudrāk.

Atpakaļ
Tops