IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

ClixSense

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.clixsense.com/?2076564

About Us:
ClixSense.com, Inc.
2115 Old Ashland City Road
Clarksville, TN 37043

Get PAID for viewing 30 second "web commercials"

* Simply log into your ClixSense.com account and click the "browse Ads" button.
* Each ad you browse is displayed for 30 seconds. You earn between 1 cent and $5.00 U.S.D. for each ad you view.
* Receive a paycheck each month for your browsing activities.
* Register your free Clix Sense account now! Register Here.

Advertisers: Set your advertising budget as low as $5.00

* Reach guaranteed targeted prospects for as little as $5.00
* Guaranteed unique traffic to your website.
* You'll get real time targeted traffic. Real people view your ads.
* You choose the categories and geographic locations for your ad to be displayed.
* Set your own advertising budget. Pay as little as 1 cent per unique visit to your website.
* Tried AdSense and AdWords? Give ClixSense.com a try.
* Register your free ClixSense.com account Here.

Free Affiliate Program

* Refer others to ClixSense.com and earn even more. All ClixSense.com members are automatically enrolled in the ClixSense.com free affiliate program. You earn 10% of the revenues collected from your referrals. It's free, join today.

What will you do with your ClixSense.com account?

* Earn Money?
* Advertise?
* Drive traffic to your website or auction listing?
* Gain brand or name recognition for your product?
* Give a "shout out"?
* Wish a friend Happy Birthday for the world to see?
* The possibilities are endless!

Maksā par klikšķināšanu pa baneriem.
Min izmaksa no 10$ ar čeku.
Tikko reģistrējos un man jau 3 lapas pilnas ar baneriem - pēc laika parādās vēl.

http://www.clixsense.com/?2076564

Izklikšķināju savas 3 lapas ar baneriem un jau 0,22$.
Redzēju vienā forumā, ka ir pat 0,1$ baneri - citur neesmu tik labus nekur redzējis.

vajadzētu šim būt labam.

Var arī apgreidot kontu ar kredītkarti (apgreids 10$) un tad nāk baneri vēl vairāk un summās līdz pat 5$

Martā te turpinās akcija - par katru jaunu referāli, kas apgreidojas jūs saņemat 5$ !!!

Nu man izskatās, ka līdz 10$ te ilgi ies, ja neapgreidojas :)

Es apgreidojos, banneru nu ir daudz vairāk, bet tik un tā vēl nav pietiekami daudz. Patlaban esmu sapelnījusi $7.21, apmēram $3 esmu iztērējusi, lai reklamētu pati savas lietas...

Nu visumā, ceru tos $10 sakrāt līdz Jūnija beigām, bet reāli - nav izdevīgi saņemt $10 čeku, jo bankas komisija ir $7 ;)

Nu tur jau varēja uzlikt arī lai tā izmaksas summa ir arī lielāka - nu lai izsūta tikai tad, kad ir $50

Es tā arī izdarīju, bet tos $50... nuuu, labi, ja līidz jaungadam sapelnīšu, bet riktīgas cerības nav :lol:

Prestons, vai tu vēl neesi te to čeku dabūjis. Tu tak sen jau te apgreidojies????

Cik esi savācis pa šo laiku summu jau????

Beidzot apgreidojos te un tagad man ir 318 linki ko klikšķināt :)

shis da best !
sanemu 4eku jau pirmo !
wnk ,,, FANTASTIC ! :D

tagd action - par katru refu ko piesaisti 0.10$ un ja upgrade refu tad 5$ !

Šodien atkal apgreidotiem memberiem bija viens kliks par $0.10

Vai ir izmaksa jāpieprasa kaut kad vai viņi izmaksā automātiski, kad sasniekts tas 20$ līmenis????
Man jau 22$ , bet neredzu, kur var pieprasīt izmaksu.

Yuuhuuu !!!
Saņēmu pirmo čeku no šī !!!

Tā ka pārbaudīts - maksā !!!!
Bildi arī vēlāk ielikšu :)

Nu ir kāds vēl te saņēmis čeku vai vairāk te neviens nedarbojās????

Un te noteikti ir vēlams nopirkt apgreidu, kurš maksā 10$ uz gadu.

Tad nāk daudz vairāk linki klāt ko klikot - gandrīz 2x vairāk kā parastam lietotājam. Un pirmā dienā pēc apgreida ir uzreiz kādi 200-300 linki ko klikot.

Atpakaļ
Tops