IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Izaugsme Čeki, un to apgrozīšana

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Sveiciens visiem i biznessmeņiem, ceru, ka ekon. krīze nav skārusi jūsu biznesus, un nišas :).

Jautājums atkal par SIA. Par cik tiek iegūti arī bankas čeki (clickbank u.c.), tad lūdzu, vai kāds varētu pateikt, vai tos varētu piemēram nobīdīt kā SIA ienākumus, nevis manus personīgos? Uz čekiem ir mans vārds, uzvārds, bet vai ir iespējams tos norakstīt kā uzņēmuma ienākumis, nevis manus personīgos ?

Trenz, nafig tev vajag tos cekus uz sia? Gribi maksaat papildus nodokllus valstij?

Da nē es vienk. interesējos. Ja ir mazas summas tad galīgi pohren, bet ja tāda ir lielāka, tad jau jāsāk domāt.

Tas bija tāds kā teikt tjipa "a ja nu".

Man viena bankas darbiniece teica, ka ja apghrozījums ir līdz 10000Ls tad neviens neko neskatās

Briksons teica:
Man viena bankas darbiniece teica, ka ja apghrozījums ir līdz 10000Ls tad neviens neko neskatās
Tā ir, ja privātpersona ņem/liek no bankas 10K tad viņiem jāziņo VID :D
Trenz, skaties ka nesasien ar visiem čekiem :D :D :D

Vis vairāk jau bail ir tieši no VID. stroikas ir bankrotējušas, celtnieku ir maz, kādreiz tiem pisa prātu par darba samaksām, aploksnēm un nodokļiem, pārējos lika relatīvi mierā. Tagad stroikas nav, a VID ta maizīte jāpeln ir. Tad viņi tagad sienas katram klāt.

domāju, ka tagad viņiem darba pilnas rokas un maziem vispār klāt neliet, zin cik tagad uzņēmumu kuri izvairās no nodokļu maksāšanas, viņi nevar tikt galā ar tiem kuriem miljoni parādos, kur ta vēl pie mūsu čekiem līdīs :D

Ja kaimiņš no skaudības nostučīs, tad var gaidīt negaidītus ciemiņus no VID! :D

Bet kapeec nevar vienkarshi maksat nodokljus ka pashiedarbinata persona? Gada beigas aizpild deklaraciju - un viss.

Designer, ja es būtu IK (pašnodarbinātais), man galīgi neapmierina tas, ka es atbildu ar visu savu privāto mantu - galīgi nepatīk tas man :). + SIA manā skatijumā, ir vieglāk atskaitīties par izdevumiem/ienākumiem, mazāk pišanās. Nodokļus maksāju, gandrīz pilnā apmērā, nav jau tik traki, 9 ādas nedīrā nost, ja māki visus izdevumus pienācīgi attainost.

Atpakaļ
Tops