IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Cehs.lv: Kāpēc atgriezt no Latvijas izbraukušos idiotus?

Izskatās, ka tas ir Delfi blakusprojeksts. Blogs, tāds kā satelīts, ar kura palīdzību piesaista papildus Delfi apmeklētājus. Tas ir bizness, vairāk nekā. Var uzrakstīt praktiski jebko un tajā pašā laikā Delfi atbildību nenes, jo viņi ir tikai pārpublicējuši.
Cehs.lv autori Kārlis Langins un Toms Lūsis, kurš no viņiem šoreiz? HVZ.

Paskaties kas par ažiotāžu ir sacelta, komentāri, Delfi apmeklējums palielinājies. Rezultāts viennozīmīgi sasniegts. :)

kaut kāda ceha viedoklis par mani, maniem draugiem, paziņām un citiem Lielbritānijā man ir paralēls :) cita lieta ir kad atrod kādu no mūsējo pasākumiem šeit UK, par to nopublicē īsu ziņu un sāk birt komentāri no tiem LV, kuriem galvā dzeguzes kūko.. tie gadījumi ir daudz, daudz sāpīgāki un nepatīkami.. piem, par Latvieši UK karalienes konkursu, kuru uztaisījām "for fun", par dažiem izklaides pasākumiem, par dažām mūsu meitenēm, kuras šeit sākušas nodarboties ar uzņēmējdarbību un daudzi citi gadījumi..

bet cehs ir ok.. ir nepieciešams interneta resurss "ar neaplauztiem ragiem" no kura var sagaidīt visu :) .. viņiem citi mērķi.. ne jau latvieši UK vai Īrijā, kuri vnk aizbrauca, lai varētu samaksāt rēķinus vai vnk ir jauni un grēks neizmantot iespēju, kad visa pasaule vaļā :)

un vispār, ja sākt uztraukties par katru viedokli - tad labāk internetā neiet ;)

jauku dienu :)

jā, man po*** :D tev?

hei hei!!! :) zibensmeiča!! :)

tenor.gif

Atpakaļ
Tops