IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Bux.to

visi pazuda.... :roll:

tad jau laikam jāsapūst kamēr kko sakrāšu piem upgreidam vai 15 referāļiem...

Es arī saņēmu jau karti un aktivizēju - viss notiek bez problēmām.
Nākošo izmaksu man jau izmaksās uz karti !!

uztaisīju fiksu wordpress blogu ar savu referaali bet kaa lai to lapu populaaru padara?

Dubulti topiki šajā forumā nav atļauti - palasi noteikumus, ja negribi dabūt banu !!

Cik bux.to ilgi ir speejiigs izvilkt?
Principaa ja vinsh arii darbojas uz piramiidas sitsteemas - tu pelni daudz ja tev ir referaalj.
Bet kas notiek kad referaalji beidzas? Un tie kas peedeejie pieteikushies apniik spaidiit linkus savaacot knapi 10$ meenesii un vinji pamet saitu.
Naakamaa pakaape ciesh jo nestraadaa vinju refi un arii vairs neo nevar nopelniit... u.t.t.
Tapeec man izskataas ka kaadaa briidii vinjam buus jaabeidzaas. Varbuut kaads var kliedeet manas shaubas?!

Vakar izdariju experimentu - paskatijos cik ir noklikots teiksim 'A' saits - pec 10 sek F5 = skaits palielinajaas par 30 vienibaam =(30 apmekletajiem 10 sekundes)...Tas tikai apstiprina baumas ka viniem ir jau pari miljonam memberu.Domaju vini vel netaisas nozust,ja tik nesen masterkartes ieviesu6i.
Viss jau kadreiz beigsies .

Mhm, protams, ka daļa peļņu nes viņiem tie kas pērk tos referāļus. Bet, iedomājaties, cik nav tik daudz memberu, kas nemaz nav sasnieguši tos $10 ? Ir daudzi tādi, saklikšķina, tiek līdz $5 un pārtrauc jo apnīk, reāli, bux.to uz viņiem arī labi nopelna, jo būtība skaitās "brīvie klikšķinātāji", un kamēr webmasteri maksās, par savu saitu izvietošanu tur, tikmēr jau viņi turēšies.

Sybyr, nu nekad nebūs tā, ka pēkšņi visi vienas līnijas referāļi beigs spaidīt.

Karti pasutiju 30.03.08
Apstiprinaja uzreiz,
Atnaca 16.04.08
Tur veci Buzaa stradaajot pie jauna skripta - lai nezustu referu kliki un tt.

Man gan liekas ka vinji darbojas lidzigi autosurf un hyip - savaac naudu no tiem kas peerk referaaljus un vel tur ko un pamazaam izmaksaa ari parejiem un taa ari vinjiem ir pelnja. ne velti bremzee ar izmksaam 3 vai cik tur tos meneshus lai neaizietu minusos. PONZI SHEMA. padomaajiet uz ko jus tur klikinat - tas visas izkataas pec vinju pashu reklaamaam un diezvai tur kaads no malas peerk taas reklaamu vietas... 90% esmu parliecinaats ka man ir taisniiba :D

Izstāstiet man muļķim, kādu labumu dot "Upgrade"? Viņi jau uz AlertPay tāpat maksā. Vai uz viņu Master karti nepārskaita ātrāk? :?:

Maksā uz alertpay joprojām arī !!!
Un upgrade tev dod to ka izmaksā 30 darba dienās nevis 60 kā free lietotājam

Atpakaļ
Tops