IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Bux.to

moneymaker

New member
Pievienojies
13. Marts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
tu kliko vinu weblapu 1cents, refrālis 1 cents

Earnings Example
» You click 10 ads per day = $0.10
» 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
» Your daily earnings = $2.10
» Your weekly earnings = $14.70
» Your monthly earnings = $63.00

processed through PayPal, the minimum payout is $10.00.

payout
bux.to_myads.gif

Reģistrējies, tas ir par brīvu!

Uz paypal jau letiņi izmaksas nevar dabūt.
Un vispār baigais adbux pakaļdarinājums - esi pārliecināts, ka tas tiešām ir viņu saits (adbux sistersite) nevis kāda hakera?

Briksons teica:
Uz paypal jau letiņi izmaksas nevar dabūt.
Un vispār baigais adbux pakaļdarinājums - esi pārliecināts, ka tas tiešām ir viņu saits (adbux sistersite) nevis kāda hakera?
ja maksā tad vis ok, sudzību pagaidāma nav

Nu tad beidzot saņēmu izmaksu no šī uz Alertpay kontu !!!
Gaidiju no 18.novembra, bet tātad MAKSĀ !!!

NO bux.to var sākt izņemt naudu uz bux.to MasterCard.
Ja esat karti jau saņēmuši un aktivizējuši , tad nomainat pie profila datiem alertpay emailu ar šo yourusername@buxcard.net priekšējo daļu nomainot ar savu bux.to lietotājvārdu !!!

Izmaksas premium lietotājiem tāpat 30 darba dienu laikā !!

Tikko šodien saņēmu savu bux.to debetkarti Mastercard.

Tā ka tas jau paliek nopietni.

Ja reģistrēsieties zem manis, saņemsiet vēl papildus 10% bonusu no nopelnītā. Jautājiet pa skype: Briksons

Vai vini vel izmaksa tiem kuri pieprasija izmaksu vel uz paypal?
Gaidu izmaksu uz paypal jau no 14. janvara.

Uz paypal tak sen vairs nemaksā !!

Nomaini paypal emailu pret alertpay emailu un tev izmaksās uz alertpay. Ja janvārī pieprasīji , tad jau kaut kur ap aprīļa beigām būs.

3 dienas nospaidīju un dabūju 0,46 centus...

kkā baigi lēni...

a plāns man no sākuma sakrāt līdz 35 referāļiem, un tad sakrāt līdz upgreidam...

reāli to izdarīt laikam varētu 4 mēnešos...

Tā jau tu neko nesakrāsi, jo no iekškonta nevar pirkt referāļus. Ar laiku varbūt varēs nopirkt premium apgreidu, bet pagaidām arī to nevar.

definition teica:
plāns man no sākuma sakrāt līdz 35 referāļiem, un tad sakrāt līdz upgreidam....
Tu aatraak nosirmosi krajot bez referiem un apniks - pa menesi 5-8% pelnot.Starp citu tur ja parakaajas var atrast paketi taadu - 100 garanteetie referi + Premium = pa 89% - jau pa menesi naudu busi atsitis!

Labāk jau tomēr nepažēlot un nopirkt to premium >> es to izdariju >>> par 166$ dabūju premium līmeni un 100 refus !!! Un 98 no tiem ir aktīvi un tagad es pelnu 10$ dienā !! 15 dienas un mans ieguldījums ir atmaksājies un tagad jau pieprasīju izmaksu uz Mastercard

definition teica:
3 dienas nospaidīju un dabūju 0,46 centus...

kkā baigi lēni...

a plāns man no sākuma sakrāt līdz 35 referāļiem, un tad sakrāt līdz upgreidam...

reāli to izdarīt laikam varētu 4 mēnešos...

es ceru, ka tu gribēji teikt 0.46 dolārus, nevis centus :D

Šodien pieprasīju izmaksu bux.to! Nu tagad jāgaida gan ilgi :? Bet es domāju, ka par sapelnīto naudu upgreidošos, tas varētu ātri atmaksāties :wink:

Kāds nevar uz "nomaksu" nopirkt man referāļus un premium?

ja nopirks atdošu pat ar uzviju.

Atpakaļ
Tops