IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles Bookie Buster for free ! E-book kaa apchakaret betway u.c

ja kads netic ka ar shito var nopelnit smagi kljudas, es jau pa 2 dienam esmu 15ls dabujis (tira pelnja) ieugldot 10ls !

Kuru tieshi taktiku tu izmanto no piedaavaatajaam! Un vai tev ir piekljuve taam likmeem ko vinsh piedaavaa ja tu vari ielogoties?!

jaa vispaar vareetu padaliities ar savu strateeggiju, jo tur nekaa jeegan nevar saprast.. uzraksti manuaali :)

individual teica:
atsutisi?
individuals@inbox.lv

done!

Nu es to gramatu izlasiju man iepatikas 5 sistema un 9 bet 9 tada pati tikai viens nevajadzigs papildinajums. Kr4 ta sistema darbojas vnk. Bish megjinashu patulkot no ta texta:

Galvenais merkjis sistemai ir vinet ar 1 pari spelju (nu kad liekat uz 2 spelem, kjip 1 vines un otru ), 10 likmju serija.
tatad ar 10% iespejamibu var vinet.

Tatad formula kadu likmi likt ir: Likme = (Pavisam zaudets + cik gribi vinet) : ((1. speles koeficents + 2. speles koeficents) - 1)

Ta mes dabusim summu ko likt uz likmi.
Uz kadam likmem likt spriezhiet pashi. (ka vinsh saka tas ir jusu majasdarbs :D)

Un pielietojat sho formulu tik reizes kamer jus vinejat tas ir kamer sakrit sho 2 spelju laimesti. Un rezultats bus vienads , vinesiet tik daudz cik busiet izvelejushies :D

Man vajadzeja 1. reizei 3 reizes likt 2 reizei 2 reizes.

Tas ari viss kopuma. galvenais prata sarekjinat lai jums pietiek nauda tikt lidz sesijas galam, parasti ierkejinat vismaz 5 rezies (lai droshi)

Piemers iz dzives:

Day Wager W/L NET PROFIT
1 8.75 L -8.75
2 11.80 L -20.55
3 15.93 L -36.48
4 21.50 L -57.98
5 29.01 L -86.99
55
6 39.15 L -126.14
7 52.85 L -178.99
8 71.33 L -250.32
9 96.27 L -346.59
10 129.93 W +25

ka redezams piemera jus vinejat ar 10% iespejamibu!

,man apnika panjemiet pashi : http://rs15.rapidshare.com/files/6740392/Bookie_buster.pdf

imho sport arbitrāža ir daudz drošāks un izdevīgāks pasākums kā ķēžu likmes

Paipals

paipal, bet tomer max 5% diena bus no taa , tas ir abigi maz ja mans starta kapitals ir 20ls, kas vel jasuta starp vinjiiem, ar fees drausmigiem

luudzu atsuutiet man arii kads kam ir ..

=> low_tm@hotmail.com

kadu tev gramatu vajag? man ir:

easytraderpro
bookie buster
lay4profit
laying horse to lose secret
nba systems
pro exchange trader
system x trader
football 2020

btw visas tas gramatas smird, nekas gjenielax pa totobanku tur nav

nuu ir jauna 30 second tennis betting system, nu shita agan nesmird, pats tag testeeju. varu iedot ja gribi

Atpakaļ
Tops