IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Bilžu lielums wp interneta veikalam

t_maris

New member
Pievienojies
17. Jūlijs 2018
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Labdien,

Internetā ir bezgala daudz pretrunīgas informācijas par tēmu bilžu izmēri un bilžu lielums priekš webshop. Kā piemēram citi iesaka ielādēt bilds kas ir līdz 50kb citi saka ka var droši līdz 1 mb.

Man ir jautājums cik lielas un apjomīgas bildes jūs izmantojat vai ieteiktu izmantot veidojot produktus webshop.

sveiks, bildēm ir jābūt pēc iespējas vieglākām (ielādes ātrumam).

.. par izmēriem - lielākā daļa pluginu un tēmas pie bilžu augšuplādes automātiski izveido dažāda izmēra bildes.

uz doto mirkli nav ieteicams rūpēties par retina ekrāniem - un ja tie tiešām ir tavi klienti - tad nepieciešamas tēmas, kuras nosaka, ka klientam ir retina ekrāns un tikai viņam/viņai ielādē smago bildi.

1mb bilde ir pašnāvība :( ... 50-70kb ir ok :)

.. pirms augšuplādes, izlaid bildes caur tinypng.com :)

ja izmanto wordpress - 2 plugini: Smush un Imsanity

Helmuts ļoti labi atbildēja uz Tavu jautājumu! Vienīgais ko varu piebilst ir ka Pingdom ir lielisks saits, lai testētu cik ātri lādējas lapas: https://tools.pingdom.com/

Nav noslēpums ka Google skatās cik ilgu laiku aizņem ielādēt mājas lapu uz mobiliem telefoniem, un ja tas ir zem "industry standard", var saņemt "sodījumus".

Es priekš bilžu samazināšanas izmantoju TinyPNG: https://tinypng.com/

Nebiju dzirdējusi par Smush -- noteikti pamēģināšu, paldies! :)

jā, man arī ļoti patīk tinypng :) .. un it sevišķi pēc tam, kad viņi ieviesa "bulk download" :)

smush izmanto, lai optimizētu jau augšuplādētus attēlus (tinypng > pirms bildes ieliek lapā).

:) laipni aicināta ibf :)

Atpakaļ
Tops