IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Mājas lapas platforma interneta veikalam?

t_maris

New member
Pievienojies
17. Jūlijs 2018
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki,

Kādu mājas lapas platformu izvēlētos interneta veikalam, kas būtu 4 valodas un produktu skaits ap virs 2000 produktu?

Ja pieņem, ka tas veikals arī pelnīs naudu, tad no gatavajām platformām es izvēlētos Shopify. Var pievērsties mārketingam, tā vietā, lai nemitīgi apdeitotu platformu, lapas šablonu un pluginus.

Piemērs iz dzīves - man ir divi aktīvi strādājoši WordPress veikali un divi Shopify veikali. Pēdējo divu mēnešu laikā man nav nepieciešams neviens apdeits Shopify veikaliem, toties WordPresā man ir jāapdeito vienā 12 plugini, otrā šablons un 9 plugini. Es nevaru saņemties to izdrīt, jo zinu, ka apdeita laikā būs kādas nesakritības un man aizņems vismaz pusi dienu, lai visu sakārtotu kā vajag.

Tās manas domas, citiem var būt savādāka pieredze.

Cerams, ka noderēs :)

Ja pieņem, ka tas veikals arī pelnīs naudu, tad no gatavajām platformām es izvēlētos Shopify. Var pievērsties mārketingam, tā vietā, lai nemitīgi apdeitotu platformu, lapas šablonu un pluginus.

Piemērs iz dzīves - man ir divi aktīvi strādājoši WordPress veikali un divi Shopify veikali. Pēdējo divu mēnešu laikā man nav nepieciešams neviens apdeits Shopify veikaliem, toties WordPresā man ir jāapdeito vienā 12 plugini, otrā šablons un 9 plugini. Es nevaru saņemties to izdrīt, jo zinu, ka apdeita laikā būs kādas nesakritības un man aizņems vismaz pusi dienu, lai visu sakārtotu kā vajag.

Tās manas domas, citiem var būt savādāka pieredze.

Cerams, ka noderēs :)

Jā, tomēr WP-am nav jāmaksā komisijas par pārdoto, nav jāizvēlās augstāki pārdošanas plāni un nebūs jāmaksā par funkcionalitāti, kuru WP var saņemt bez maksas.

.. man liekas, ka mēs pārāk maz izskatam Magento.. smags gan ir velns, tomēr spēcīgs

Atpakaļ
Tops