IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Balsojums: Tavs labākais Latvijas interneta veikals

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Ja esi kaut vienreiz iepircies un biji apmierināts ar kvalitāti un pirkumu , vai veljoprojam izmanto kāda internet veikala pakalpojumus. Nobalso par savu labāko veikalu. Kā arī ieraksti savu komentāru, ja vēlies.
Balsojumā ir visi pieejamie interneta veikali Latvijā uz šo brīdi.

discover.lv 2 reiz iepirkos un esmu apmierinats pilnibaa ar kopejo pakalpojumu

24.lv bet autors to ir aizmirsis ielikt. 24.inbox.lv un 24.delfi.lv neskaitaas :) domajams ka tie ir affiliate saiti vai pat veel sliktaak.. katraa gadijumaa paceela meitene ar jauku balsi bet uz sho jautajumu nespeja atbildeet! :)

variet ieteikt kādu norēķinu sistēmu vislabāk izmantot internetveikalam,lai cilvēki varētu ērti norēķināties par piedāvātiem pakalpojumiem un arī,lai tas būtu izdevīgi man kā tirgonim. Paldies.

krisc teica:
variet ieteikt kādu norēķinu sistēmu vislabāk izmantot internetveikalam,lai cilvēki varētu ērti norēķināties par piedāvātiem pakalpojumiem un arī,lai tas būtu izdevīgi man kā tirgonim. Paldies.

A tu nodokļus maksā?

kāpēc 220.lv neatradu sarakstā ?

Gribēju nopirkt fočiku, skatījos kur lētāk. atradu 3 lapas kur ir vislētākās cenas un pētīju piegādes cenas. beigās nolēmu tā, kad rīt braucot no centra mājās ieiešu pa ceļam 220.lv veikalā un paņemšu, negribējās gaidīt kāmēr atnesīs uz mājām, utt.

Iegāju. paprasiju konkrēto preci, iedevu naudu, sarakstīja papīrus visus un fočiks rokā :)
Ātri un pat piegādes maksa ietaupījās :)

janiss teica:
kāpēc 220.lv neatradu sarakstā ?

Gribēju nopirkt fočiku, skatījos kur lētāk. atradu 3 lapas kur ir vislētākās cenas un pētīju piegādes cenas. beigās nolēmu tā, kad rīt braucot no centra mājās ieiešu pa ceļam 220.lv veikalā un paņemšu, negribējās gaidīt kāmēr atnesīs uz mājām, utt.

Iegāju. paprasiju konkrēto preci, iedevu naudu, sarakstīja papīrus visus un fočiks rokā :)
Ātri un pat piegādes maksa ietaupījās :)

24.lv arii taa var ar daudzam precem, protams ieprieksh der uzzzvaniit;)

krisc teica:

ar to pashu e-ls var atri un erti iepirkties daudzkur Latvijaa un laikam citur pasaulee ari. pasties vinjiem tur majaslapaa ir katalogs. pat www.220.lv shkiet bija pieejams.

kaa ari ja tev ir saits kur tu kauko tirgo tad vari pienjemt naudu ar e-ls kaa ar maksaajuma sisteemu. nebuus chakars kaa ar paypal vai kreditkarteem

Es balsoju par 220.lv bet neatradu sarakstā, jo esmu pats pasūtijis un ir arī draugi un vecāki pasūtijuši tur un viss ir okey, piegādā pat līdz mājas durvīm, nagv liela piegādes samaksa, un preces tur ir diezgan palētas!

Pagaidām pati esmu lietojusi tikai xnet - normāli. Pērku tur datorspēlītes :P
Vīrs arī kautkādu internetšopu izmantoja, pirka mobilo, veda atpakaļ, mainīja, kauko ilgi gaidīja... žēl, neatceros, kā vinu tur sauca...(to veikalu, protams)

Par to xnet - 2 braucu precei pakaļ pati un maksāju uz vietas, vienreiz - samaksāju caur banku un viņi man preci pie durvīm pieveda. Bija ļoti ātri un ērti :)

Niggy teica:
Vīrs arī kautkādu internetšopu izmantoja, pirka mobilo, veda atpakaļ, mainīja, kauko ilgi gaidīja... žēl, neatceros, kā vinu tur sauca...(to veikalu, protams)

Par to xnet - 2 braucu precei pakaļ pati un maksāju uz vietas, vienreiz - samaksāju caur banku un viņi man preci pie durvīm pieveda. Bija ļoti ātri un ērti :)

you're funny, girl! :)

sandis teica:
Niggy teica:

you're funny, girl! :)
tongue.gif
rolleyes.gif

euroshop esmu par pāris tūkstošiem iepircies, nekādu problēmu nav bijis... 1.a arī ok, citus neesmu lietojis- šajos arī emsu vienmēr sarunājis zemāku cenu nekā norādīts (10-20% atlaides iedeva)

esmu iepircies euroshop, am-pm, xnet
euroshop - ista serga, vismaz mana gadijuma tur bija daudz problemu, vienas vienigas atrunas un piegade ar nedelas novelosanos
am-pm - atnaca cilveks ar kajam un iedeja :D, viss tiri un kartigi
xnet - pazvanija parunajas, viss lieliski

Man ļoti patika iepirkties šajaā sarakstā neesošaja niceprice.lv Ātri un vienkārši! :)

Varbūt kāds zin kādus Honkongas vai Japānas internetveikalus?
Vai vēl labak kādus izsoļu portālus, pirkt / pārdot forumus?

īpaši tos veikalus neizmantoju ..... Bet nu ieperkos www.220.lv <dod labu garantiju utt... arī cenas naw nemaz tik trakas :)

Atpakaļ
Tops