IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Autosurfinfo.net - vietējais ražojums jau darbojas kopš 2005

paipals

New member
Pievienojies
24. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Autosurfos jau kopš 12dailypro dzimšanas, lai gan pārsvarā pelnu uz ref komisijām.
Reklamēju tikai top programmas, kuras ir kaut ko sasniegušas vai potenciāli sasniegs.
Progas tiek novērtētas pēc 13 dažādiem kritērijiem un kopējais ratings nosaka to vietu starp pārējām.
Ir arī nedaudz latviešu info tiem kas vēlas vairāk uzzināt, meklēt zem latviešu karoga lapas augšmalā.

Paipals

Ir jau labs, tikai žēl, ka arī tas labās un potenciālās programmas arī mēdz nobeigties :(
Es tā pakāsu 30$ club4elite - tā solija, ka esot rezerves un ja arī nobeigsies , tad visiem tikšot atmaksāts, bet kad jāsāk maksāt, tad nemaz tik naski nav vairs :(

Briksons teica:
Ir jau labs, tikai žēl, ka arī tas labās un potenciālās programmas arī mēdz nobeigties :(
Es tā pakāsu 30$ club4elite - tā solija, ka esot rezerves un ja arī nobeigsies , tad visiem tikšot atmaksāts, bet kad jāsāk maksāt, tad nemaz tik naski nav vairs :(

clubs pārgāja uz jaunu hostingu un tuvākajās dienās atsāks darbu
katrā ziņā šīs progas salīdzinoši ir kaut cik prognozējamas un riski mazāki
ja strikti pielieto stratēģiju sākumā atgriezt investēto un tikai tad ar peļņu spēlēties, tad zaudētājos reti iekļūsi

Paipals

paipals teica:
Briksons teica:

clubs pārgāja uz jaunu hostingu un tuvākajās dienās atsāks darbu
katrā ziņā šīs progas salīdzinoši ir kaut cik prognozējamas un riski mazāki
ja strikti pielieto stratēģiju sākumā atgriezt investēto un tikai tad ar peļņu spēlēties, tad zaudētājos reti iekļūsi

Paipals
Vispār jau es tā cenšos visās programmās darīt, bet pēdējā laikā daudzas nobeidzas pat nepabeidzot pirmo ciklu :(

Briksons teica:
Vispār jau es tā cenšos visās programmās darīt, bet pēdējā laikā daudzas nobeidzas pat nepabeidzot pirmo ciklu :(

Nu starp tām ko es pievienoju pēdējā pusgada laikā neviena nav beigusies pirms pirmā cikla beigām. Tās kuras tu pašreiz apskati savā monitora gandrīz visas ir ar ikdienas momentālajām izmaksām, kas pēc būtības ilgāk par nedēļu divām nevar darboties, ja nu vienīgi lielu naudu iegulda reklāmā, bet tad parasti admini gribēdami iztērēto atpelnīt piegriež skābekli pašā lielākajā peļņas punktā, kas ir tīrie scami

Paipals

Atpakaļ
Tops