IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Alternatiivas trafika un $ genereshanas metodes (video)

sandis

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Rekur bus video:

http://www.pipeline-profits.com/success/

bus japieregistreajs sakumaa...

:)

Tev iedod prezentaciju, tevi satracina un tu gribi uzreiz pelnit miljonus, tev pienak email ar piedavajumu nopirkt uberbooku ar solijumu tu grabsi miljonus.
Un ta vini 3 menesos nokash 1 miljonu :D

Nu ok, to es tikai izdomaju

individual teica:
Tev iedod prezentaciju, tevi satracina un tu gribi uzreiz pelnit miljonus, tev pienak email ar piedavajumu nopirkt uberbooku ar solijumu tu grabsi miljonus.
Un ta vini 3 menesos nokash 1 miljonu :D

Nu ok, to es tikai izdomaju

tev pienbak uber prezentaicija ka nopelniit milijonus un tevi stracina un to nopeer beooku ceriibaa ka graabsi miljonus.
tu izlasi 80 lapu ebooku, paris reizes parlasi... sac brinities, kapec nav miljoni...

izraadaas... darbinjsh jaiegulda :P ups.. a es domaaju, nopirkshu, izlasiishu un bushus bagaats :DD

labriit :)

individual teica:
Tu nesaprati mana posta jegu. tas nebij ta domats :P

nu ok, paskatamies no otras puses

tu kartiigi pastradaaji, izvedioju macibu krusu, uber krutu piedavaajumu, izsuutiiji apkaart, tuukstoshiem sapirkaa sno tevis un tu nopelniji miljonu par to ka izveidoju veiksmiigu kampanju un labu produktu;

tas ka tie kas noperkt talak par lasiishanu netiek, taa jau ir vinju probleema;)

Nu pagaidām neesmu gatavs ieguldīt 50$ par grāmatu un vēl angliski.

Vot ja tu varētu viņu pārtulkot, tad padomātu un varbūt kaut ko arī izlemtu sapiķot par to :)

nu normaals ebooks maksaa 99 - 199$ :) tas nu taa :) 50$ ir labs risinaajums:) bet nu ok - saac ar to kas ir pa velti, kamer apmaciisies;

Ja tu neesi gatavs ieguldīt 50 $ tad droši vien tev būs pagrūti ko sasniegt interneta mārketingā. Esmu nopircis vairākus kursus par 1000 $ un ne mirkli to nenožēloju, jo zināšanas (un darbs) ir tas, kas ietekmē tavus panākumus. Jebkurā dzīves jomā...

Arī šobrīd ar nepacietību gaidu DHL kurjeru ar pēdējo manu 1000 $ pirkumu - Affiliate Manager 1st edition.

Pipeline Profits droši vien arī maksās kādus 997 $, varbūt pat vairāk. Bet šis produkts mani īpaši neinteresē, jo visticamāk tas būs par co-reg un JV! Bet, tas, kā viņi palaida "Stomper Network" un nopelnīja miljonu - bija skaisti!!! Vienmēr ir pamācoši paskatīties, kā strādā citi. Šajā gadījumā Andy un Brad bija sasnieguši augstāko interneta mārketera pilotāžu - cilvēki ar nepacietību gaidīja, un bija gatavi maksāt pat pirms produkta un cenas uznākšanas uz skatuves! Njā - 1000 $ mēnesī bija bišķi par sālīti priekš manis,,,

Andy teica:
Pipeline Profits droši vien arī maksās kādus 997 $, varbūt pat vairāk. Bet šis produkts mani īpaši neinteresē, jo visticamāk tas būs par co-reg un JV! Bet, tas, kā viņi palaida "Stomper Network" un nopelnīja miljonu - bija skaisti!!! Vienmēr ir pamācoši paskatīties, kā strādā citi. Šajā gadījumā Andy un Brad bija sasnieguši augstāko interneta mārketera pilotāžu - cilvēki ar nepacietību gaidīja, un bija gatavi maksāt pat pirms produkta un cenas uznākšanas uz skatuves! Njā - 1000 $ mēnesī bija bišķi par sālīti priekš manis,,,

Nu bet Brad Fallon ar Jenkinu tiiri neslikti miljonus vaara, bet nu vis saakas 2004. gada janvaarii vai kaut kaa taa ne :)

p.s. Mani it kaa intereseeja dabuut to pirmo materiaalu batchu (cd/dvd/workbooki), jo seminari utml mani neinteresee. Velviena interesanta lieta ir - ja tu maksaa 1000$ tad tev vismaz jabut atbildibas sajuutai un jataisa bizness, lai tas atmaksaatos.

Andy teica:
Ja tu neesi gatavs ieguldīt 50 $ tad droši vien tev būs pagrūti ko sasniegt interneta mārketingā. Esmu nopircis vairākus kursus par 1000 $ un ne mirkli to nenožēloju, jo zināšanas (un darbs) ir tas, kas ietekmē tavus panākumus. Jebkurā dzīves jomā...

Arī šobrīd ar nepacietību gaidu DHL kurjeru ar pēdējo manu 1000 $ pirkumu - Affiliate Manager 1st edition.

Nu redz, te tu atbildēji uz jautājumu kāpēc daudzi te vēl ņemās ar autosurfiem utml, jo arī tie 50$ un vairāk priekš tām grāmatām ir jānopelna. Un kaut kā negribētos iet uz banku un ņemt kredītu uz 5000$, lai veidotu kaut ko abstraktu it sevišķi, ja vēl nav nekādas perfektās angļu valodas zināšanas.

Ir labi, ja ir nauda, ko ieguldīt izglītībā, bet ne jau tas ir galvenais. Ir iespējas pelnīt neiztērējot ne santīmu, it sevišķi šajā blogu, web 2.0 laikmetā. Turklāt šodien ir pieejamas ļoti daudz bezmaksas grāmatas, ar kvalitatīvu informāciju, vajag tik pameklēt. Tajā pašā www.associateprograms.com ir tik daudz vērtīgas informācijas, bezmaksas grāmatas, forums! Bet vai tad kāds ko lasa...

Labi !
Dod tik šurp info - esmu gatavs iet tavās pēdās.

Varbūt vari uzrakstīt pa punktiem kā sākt un kas vajadzīgs lai sāktu?

Lūdzu:

http://www.associateprograms.com/articles/302/1/Free-Affiliate-Masters-Course

Andy teica:

Tas ir diezgan labs materiaals cik daudzi izsakaas, bet nu musu firmas neizdariiba palaida garam iespeju tikt pie shita produkta;) es ar Aniku biju sarunajis interesantu dealu :)

Atpakaļ
Tops