Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
individual teica:Tev iedod prezentaciju, tevi satracina un tu gribi uzreiz pelnit miljonus, tev pienak email ar piedavajumu nopirkt uberbooku ar solijumu tu grabsi miljonus.
Un ta vini 3 menesos nokash 1 miljonu
Nu ok, to es tikai izdomaju
individual teica:Tu nesaprati mana posta jegu. tas nebij ta domats![]()
Andy teica:Pipeline Profits droši vien arī maksās kādus 997 $, varbūt pat vairāk. Bet šis produkts mani īpaši neinteresē, jo visticamāk tas būs par co-reg un JV! Bet, tas, kā viņi palaida "Stomper Network" un nopelnīja miljonu - bija skaisti!!! Vienmēr ir pamācoši paskatīties, kā strādā citi. Šajā gadījumā Andy un Brad bija sasnieguši augstāko interneta mārketera pilotāžu - cilvēki ar nepacietību gaidīja, un bija gatavi maksāt pat pirms produkta un cenas uznākšanas uz skatuves! Njā - 1000 $ mēnesī bija bišķi par sālīti priekš manis,,,
Andy teica:Ja tu neesi gatavs ieguldīt 50 $ tad droši vien tev būs pagrūti ko sasniegt interneta mārketingā. Esmu nopircis vairākus kursus par 1000 $ un ne mirkli to nenožēloju, jo zināšanas (un darbs) ir tas, kas ietekmē tavus panākumus. Jebkurā dzīves jomā...
Arī šobrīd ar nepacietību gaidu DHL kurjeru ar pēdējo manu 1000 $ pirkumu - Affiliate Manager 1st edition.
Andy teica:Ja tu neesi gatavs ieguldīt 50 $ tad droši vien tev būs pagrūti ko sasniegt interneta mārketingā. Esmu nopircis vairākus kursus par 1000 $ un ne mirkli to nenožēloju, jo zināšanas (un darbs) ir tas, kas ietekmē tavus panākumus. Jebkurā dzīves jomā...
Arī šobrīd ar nepacietību gaidu DHL kurjeru ar pēdējo manu 1000 $ pirkumu - Affiliate Manager 1st edition.
Briksons teica:Labi !
Dod tik šurp info - esmu gatavs iet tavās pēdās.
Varbūt vari uzrakstīt pa punktiem kā sākt un kas vajadzīgs lai sāktu?
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.