IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

startxchange - labākā trafika apmaiņas programma

Briksons

New member
Pievienojies
14. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://www.startxchange.com/?referer=brix

- manuālais trafiks, pēc katrām 50 nosērfotām lapām dod bonusu, arī baner exchange te ir.

Manuālais sērfings 3:1, nopērkot apgreidu 2:1 vai 1:1 atkarībā no līmeņa.

Bonusos var vinnēt baneru apskates, kredītus vai 100% sērfingu uz kādu laiku(1:1) vai atlaižu kuponus reklāmas pirkšanai.

Free lietotāji var reklamēt un pievienot 10 weblapas un 5 banerus.

Reģistrējamies te >> http://www.startxchange.com/?referer=brix

Daži man prasa, kas te ir jādara.

Tātad.
Šī lapa domāta trafika ģenerēšanai uz savu weblapu, kam ir ko reklamēt.
Sērfojam tur lapas un krājam kredītus. tad pievienojam savu lapu un tai pievienojam nopelnītos kredītus.
Pēc katras lapas apskates augšā jāūzspiež uz figūras kas sakrīt ar kādu citu (divas vienādas)

Ik pēc katrām 50 lapām ir jāķer bonusi !!! Tie parādās tādā mazā oranzā josliņā zem tā laika skaitītāja - tur obligāti tad jāuzspiež, lai saņemtu to bonusu.

Te var pelnīt arī naudu. Jums maksās par jūsu refu pirkumiem vai apgreidiem. Free lietotājiem 5%, parasts apgreids -10%, gold apgreids - 20%

Var arī nopirkt reklāmu - 10$ par 1000 vizītēm

Bet es sērfojot vinnēju 90% atlaidi un varu nopirkt par 10$ jau 1900 vizītes

Labi bonusi - pievienojaties !!

necieshu nevienu lapu kura automaatiski palaiz audio vai video.

Nu tā skaņa man ar tā nevisai, bet salīdzinājumā ar auto trafika lapām manuālās vismaz ir drošākas un vismaz nav vīrusu tajās.

Un vēl ir garantija, ka tavu reklamēto lapu kāds vispār apskatīsies :)

Vakar un šodien admins palaidis baigos bonusus.

Brīžiem pat līdz 180% - tas nozīmē apskatot 1 lapu saņem1.8 kredītus.

Ejam izmantot !!

esmu saacis spaidiit... bet man tur raaaas ka man ir 10% bonus neaktivizeets vai ir iespeejams vinu aktivizeet un ka tas ir iepsejams jo kad uzspieszhu man atveras jauna lapa kur ir kaadi 5 iespeeju varianti ko dariit... mekleeju bet neko nevaru atrast paliidzi

man viens jautaajums nu labi es vaacu tos krediitus ko par viniem es varu dbauut? kaada jeega no viniem.. un kaa lai es vinus izmantoju tobish uz ko?

Lai dabūtu tos +10%, tev jāreģistrējas tajās pārējās programmās kas parādās, kad uzspied uz tiem %, un tad visi reizē jāsērfo.

Par nopelnītajiem kredītiem vari reklamēt kādu savu weblapu vai reflinku, ko pievieno zem My sites.

Atpakaļ
Tops