IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

agloco.com

moneymaker

New member
Pievienojies
13. Marts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
AGLOCO - saņem naudu par to, ka skaties reklāmas

Tev maksā par to, ka skaties reklāmas televīzijā?Nē...Tev maksā par to, ka lasi reklāmas avīzēs?

Kompānijas pa visu pasauli tērē miliardus dolāru , lai to produkcijas redzētu TV, radio un avīzēs. Mēs, lasītāji,nesaņemam ne centa, par to, ka skatāmies to reklāmas.

Vai tu gribi skatīties reklāmas uz datora un par to saņemot naudu? Ja atbilde ir jā, noklišķini uz bannera un reģistrējies! (inbox.lv paskaste neder)

Un tu varētu nopelnīt 1000$ mēnesī , atkarībā no tavas velmes. Kļūstot par parneri , tev būs nepieciešams lejupielādēt Viewbar (drīz būs pieejams), kas rādīs dažādas reklāmas tev. TEV nepieciešams tikai ieslēgt 5 stundas MĒNESĪ, un tu pelnīsi .

Lai palielinātu tavu peļņu, tu vari pieaicināt uz Agloco tavus draugus/ģimenes loceķļus, un tu pelnīsi 25% no viņu ienākumiem, referāļu sistēmai ir 5 līmeņi. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka jo vairāk tu piesaistīsi, jo vairāk pelnīsi. Sāc veidot savu tīklu!

AGLOCO Viewbar

liks uz video http://www.youtube.com/v/UmlLyzc1kis

Daži screeni
viewbar053_screen.jpg

viewbar053.jpg

P.S. par Agloco runā ap 1.5 milj. weblapu, blogu utt., Agloco uzņem lielus apgriezienus! :lol:

Izvāc lūdzu savu ref linku no topika, jo šāds topiks jau ir.
Tikai tādā gadijumā šis topiks netiks slēgts.

jaa bet cik tad isti vinji maxas pa 1 stundu (sakuma rates) ? nekur netaa nevareju atrast ari vinju pashu lapa, tikai to ka pa 1 searchu laikam googlee 10 centi bus - tas ir cerigi, diena 100 searchi (mazak kaa 30 min aiznjem) un 10 dolari kabata :)

cik ir min izmaksa un caur ko maksa ? ( paypal, e-gold , cheks ) ?

Tas AGLOCO IR SMIRDĪGS SūDS! PIEKĀST VIŅU! NEMAKSĀS TĀ MAITU BEDRE JUMS NEKĀ!

vARAT NEMAZ NEMĒĢINĀT! KA ES JUMS SAKU NEMAKSĀS UN TIKAI APPISĪS VIŅI JūS!

BĒDZIET KAMĒR VARAT VEL AIZBĒGT NO VIŅA! VIŅU TAJĀ SURFBĀRĀ IR TROJĀNS IEBĀZTS IEKŠĀ KAS VISU JūSU RAKSTĪTO NOSūTA UZ VIŅU FTP SERVERI NU PARASTI SKAMERI TIKAI LIELĀKĀ MĒRĀ!

Paukz teica:
Tas AGLOCO IR SMIRDĪGS SūDS! PIEKĀST VIŅU! NEMAKSĀS TĀ MAITU BEDRE JUMS NEKĀ!

vARAT NEMAZ NEMĒĢINĀT! KA ES JUMS SAKU NEMAKSĀS UN TIKAI APPISĪS VIŅI JūS!

BĒDZIET KAMĒR VARAT VEL AIZBĒGT NO VIŅA! VIŅU TAJĀ SURFBĀRĀ IR TROJĀNS IEBĀZTS IEKŠĀ KAS VISU JūSU RAKSTĪTO NOSūTA UZ VIŅU FTP SERVERI NU PARASTI SKAMERI TIKAI LIELĀKĀ MĒRĀ!

ko tur tu muldi smadzenes ir??

Apsties labāk video par agloco http://www.podtech.net/player/podtech-player.swf?bc=3F34K2L1

Nu un ka tas video ir taads? kads teicis ir ka maksaas?
APPISIIS JUUS KAA MAZUS EZHUS TAS SMIRDIIGAIS AGLOCO!

manuprat tas tiesham ir SCAM ,, !
nu nez ,, itkaa jau pagaidam wiss izskataas tiiri normali ,, bet kas bus taalak ,, nezinu ,, !

nee ,, nu man wiss iet pagaidam ,,
viewbar nowilku un wisas reklamas tur strada ,, nu pagaidam wiss iet perfekti ,, !
tikai viens jautajums ,, :D
kur es waru redzet cik es esmu sapelnijis spaidot pa tam reklaamam ? :D

Droši vien ka jaielogojas savā kontā agloco lapā un tur būs.

lai kautko nopelnītu ir kautko jāpārdod, Jūs, kas vienkārši skatās reklāmas jau nu nav pircēji.
tātad tie, kas reklamējas neko nepārdod un nenopelna
Tātad...
tas jūsu agloko saņem minimumu no reklāmdevēja, vai pat neko, līdz kas pārdots un šaubos vai tik ļoti šie vēlas dalīties.
(ja pareizi sapratu ka jāskatās reklāmas, pats tādus sūdus i nemēģinu instalēt)

un 2 lieta 2 virzienā.
jaukais view bārs un citi sūdi ieperina spyware tik jusu pc.
labāk jau laikus novelciet "spybot search and destroy" "lavasoft - adaware" u.c.
šāda tipa izklaides jau nu nav tās ar ko jūs nopelnīsiet sev iztiku

tas iznak ka skatoties vievbar dotas reklamas es neko nenopelnu ,, ? :D

a jus nepadomajat par to ka tas wievbars var ari zagt jusu paroles, kad jus taas vadat ieksaa!!! Es labak neriskesu, kad tas bus apstiprinajies ka viss iet ka nakas un maksa, tad instalesu to wiewbaru!

Atpakaļ
Tops