IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

adsense

Jester

New member
Pievienojies
16. Jūlijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Itkā visu pievienoju. bet rāda tikai bezpeļņas organizāciju reklāmas + vēl ka baneri nevis kā uzstadījumos es izvēļejos abus gan textu, gan grafisko.
es 1x to daru, tapēc īsti neizpratu, tas nozīmē ka vēl nau apstiprināta man lapa vai kā?

Lia netaisiitu jaunu topiku, tad jautaajumu uzdoshu te: cik ilgu laiku jums aiznjeema, kameer AdSense juus apstiprinaaja? ur rakstiits ka nedeeljas laikaa dos zinju utt, bet nu jau pagaajushas 10 dienas...

Man personīgi - 2 nedēļas ! Citiem 2 dienas .. To tā nevar pateikt cik ilgi būs :)

krix teica:
Lia netaisiitu jaunu topiku, tad jautaajumu uzdoshu te: cik ilgu laiku jums aiznjeema, kameer AdSense juus apstiprinaaja? ur rakstiits ka nedeeljas laikaa dos zinju utt, bet nu jau pagaajushas 10 dienas...
24-48 stundu laikā, tā arī bija abas reizes kad reģistrējos tur ;) , par cik pirmo reizi nobanoja.

Atpakaļ
Tops