IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

AdSense

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Anonymous
  • Sākuma datums Sākuma datums
A

Anonymous

Viesis
Taka daudzi pelna ar AdSense tad es arii saku, neko daudz neesmu dabuujis..

Varetu man izpaliidzeet? ja palidzesiem man iegut naudu tad palidzeshu jums arii.

Tatad: Ludzu ieej mana lapa un uzspiediet uz reklamas! Komenta uzraxtiet savu webu un es uzspiedishu jusu weba arii! :)

Mans webs: http://destoppapers.blogspot.com/

Nebrīnīšos, ja tu drīz atrausi banu. Izlasi adsense noteikumus.
Un vispār man tāda sajūta, ka tev reāli pietrūkst zināšanas par adsense, seo vai jeb ko citu, ko derētu zināt, ja gribi pelnīt ar mājaslapu. Iesaku tev vispirms palasīt internetā kādas pamācības, tās atrast nu dien nevajadzētu būt grūti. Jo vairāk tu zināsi par to, jo labāk, vairāk un ātrāk spēsi gūt reālu peļņu.

Kas attiecas uz tavu blogu, iesaku izņemt no viņa reklāmu. Googlei nepatīk, ka adsense reklāmas liek lapās ar kopētu saturu, kas vel pie tam ir par nesaistītām tēmām, un vel jo nepieņemamāk ir aicināt apmeklētājus klikšķināt uz reklāmām. Par to var iedod banu uz mūžu. Tā ka labāk nemēģini piečakarēt Googli un dari visu pēc noteikumiem.

Un tagad vel pierakstiji klaat PLEASE CLICK :D 100% BANS buus driiz!! Njem to visu aaraa! Jo pectam jaunu kontu tu vairs nekad nevaresi uztaisit!!

Un raksti ir pilnībā nokopēti no citiem blogiem/mājaslapām ... :) ... nu tur nekas labs nesanāks.

Manuprāt nav jēgas neko ņem ārā :), ja tur kautkas būs bijis, kas viņiem nepatīk, tad banāns tāpat būs ) Googlis ir visur!

Atpakaļ
Tops