IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

adsense un lattelekom

diucplesis

New member
Pievienojies
27. Oktobris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
pag ja es lieku sava saitā lattelekom reklāmas, es drikstu arī adesensi likt..
va iarī dabūšu banu no viena vai otra?

pld

nu es tā daru, paskaties apkārt - tā dara arī daudzi citi.. neredzu iemeslu, lai tā nedarītu
adsense vai kaut kādu affiliate programmu noteikumi jau ar to it kā nav pretrunā, cik man zināms

aha skaidrīte!

to te.. adsensam kad piemēram rādās tikai teksta reklāmas - var noņemt to "ads by google"... baigi kaitinā..:D

mjā bet daudzās lapās esmu redzējis reklāmas gluži kā adsenei txt reklāmas.. bet apakšā nav tas Ads by google

Līdzko pārveidosi kodu parasti sagaidāms būs paziņojums - Google AdSense reklāmu rādīšana jūsu vietnei ir atspējota + konta bloķēšana, tas tikai laika jautājums.
Ir taču daudzas citas sistēmas līdzīgas googles adesensei, kuru izskats ir līdzīgs.

Atpakaļ
Tops