IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Adsense pelna

ddaniels

New member
Pievienojies
26. Oktobris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nezinu ka jums pelnas ar adsense bet man aizdomigi labi ap 1eiro diena par daziem klikiem..Vakar bija 7 kliki no 240 lapu skatijumiem un sanemu 1.48 eiro .. IeNAciet mana saita www.kino-tev.info un apskatiet kas tur labs un ja sagribas zinat kas jadara lai paliidzetu man:D

www.kino-tev.info

www.writing-forever.blogspot.com

www.deamn-hot.info

spoki.lv un datuve.lv irr labi veidi!

ierakstiet mekletaja populari google adsense tagi.. un 1. buus datuve raksts ar manu backlink un 2. buus spoki.lv raksts ar manu backlink:)

Tgd BIK mazak ap 1 eiro diena bet vienalga normali.. ap augusta beigam busu sakrajis 70 eiro un caur western unioin iznemsu.. a cik tu pelni kadi webi tev ir?

Arī man patīk adsence! Uztaisīju savu blogu un pēc kāda laika meklējot vēl papildus iespējas kā nopelnīt atradu šo. Iesākumā nāca apmēram 0.30 dolāri dienā, tagad jau tuvojas 1$. Tā vienkārši neko nedarot saņemt kādu naudu tomēr ir patīkami, lai arī nav daudz, bet tomēr labāk kā nekas!

jo sen neko nebiju darījis

bet tagad pamēģināju šo backlinku programmu un dabuju 600 linkus.. skatīsies kas būs jo laikam sķiet ka neīstos kīvordus ievadiju

247baclinks

Atpakaļ
Tops