IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Adsense -> konts

zuzanna

New member
Pievienojies
19. Novembris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki!

1. Gribēju zināt vai adsense var nosūtīt naudu uz manu swedbankas kontu? Jeb viņi sūta tikai uz paypal?

2. Cik ilgi man jāgaida kamēr adsense apstiprinās mani? Bija tā, ka es pieteicu viņiem lapu pirms ~ 2 nedēļām, kura vēl nemaz nebija sākusi strādāt :D un viņi man atbildēja, ka lapa nav gatava un kad tā būs gatava tad varēšu sākt darboties. Nu tagad es pirms 5 dienām pieteicos atkal adsensei, bet nu jau citai lapai, kura strādā un viss iet uz augšu.

Paldies!

1. Tagad naudu no adsense var izņemt ar Western Union Quick Cash jau nākamajā dienā pēc izmaksas apstiprinājuma adsense kontā. Tas ir 25. datumā. Nekādus procentus banka nost neņem.

2. pagaidi vel kādu laiku, gan apstiprinās ;)

Viņi man atbildēja beidzot, bet es nesaprotu kur ir problēma
Neapstiprinājām jūsu pieteikumu tālāk uzskaitīto iemeslu dēļ.

Problēmas

- Lapas veids

---------------------

Sīkāka informācija:

Lapas veids: jūsu portāls pieder pie kategorijas, kuru mēs šobrīd
neapkalpojam. Šādi portāli ir, piemēram, tērzētavas, portāli, kuri
piesaista trafiku, piereģistrējot populāru interneta adresi ar nolūku
to pārdot, kā arī portāli, kuru lappusēs ir pārāk daudz atslēgvārdu.

Lapu nemaz nav ienācis prātā pārdot. Lapa ir saistīta ar visādiem jokiem, prikoliem utt.

Atpakaļ
Tops