Sekojiet līdzi zemāk esošajam video, lai redzētu, kā instalēt mūsu vietni kā tīmekļa lietotni savā sākumekrānā.
Piezīme: Šī funkcija pašlaik var nebūt pieejama dažos pārlūkos.
Viss drosh no tevis atkarigs un kadas tas parejas lietas ir, izskatas jau diezgan labikodeejslv teica:nu man tagad citas lietas daramas, vai ir jeega registreties tur...
individual teica:tak amishi rij savus hamburgerus un pasi pectam panika ka resni ka cukas.
un tad sak rit tabletes visadas, bet taipat laika atsakas mainit dzivesveidu un ta cer ka paliks tievaki
makdonalds nogales to nabaga naciju
kodeejslv teica:sandis teica:interneta veikalaa esi iepricies kadreiz? te pat musu latvijas? tur tak var noprikt visu - mobilos, radio, foto, pat hanteles![]()
p.s. tu nesi iepircies internetaa visdrizak tapec, ka tev nav statprautiskas maksajuma kartes vai naudas, un tu neesi audzinaats taa dariit;
esmu gan iepircies interneta veikala - pircis esmu datoru, ta komponentus, bet ne jau nu zaales! Bet vispar affiliate programmas jau nau isti ka internet veikals, jo tur nav nezcik produktu viena vieta, tikai kada lapa kur kads 1-2 produkti un doma cilveki tic tadam lapam kuras 1-2 produkti?
Mēs izmantojam nepieciešamos sīkfailus, lai nodrošinātu šīs vietnes darbību, un izvēles sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi.