IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate 45$ par to ka pievienosies un buusi aktiivs

kodeejslv teica:
sandis teica:
interneta veikalaa esi iepricies kadreiz? te pat musu latvijas? tur tak var noprikt visu - mobilos, radio, foto, pat hanteles :)

p.s. tu nesi iepircies internetaa visdrizak tapec, ka tev nav statprautiskas maksajuma kartes vai naudas, un tu neesi audzinaats taa dariit;

esmu gan iepircies interneta veikala - pircis esmu datoru, ta komponentus, bet ne jau nu zaales! Bet vispar affiliate programmas jau nau isti ka internet veikals, jo tur nav nezcik produktu viena vieta, tikai kada lapa kur kads 1-2 produkti un doma cilveki tic tadam lapam kuras 1-2 produkti?
Redz tu tur iegaaji ar domu nopirkt datoru un nopirki!Tie cilveeki kas ies uz to lapu par zaaleem iet ar domu pirkt zaales jo ir vajadziiba peec taam!Ja trafiks protams ir targateets pareizi!Ja tu buutu resns ka pa durviim nevareetu normaali ienaakt tad gan gribeetu redzeet ko tu pirktu datoru vai zaales! :D

Sandi, un kur tu šis lapas tālak liec reklamēties? No autosurfinga liela jēga nav to tāpat neviens neskatās , bet ar manuālām trafika apmaiņas programmām baigā ķēpa - visu laiku jāsēž un jāklikšķina :)

Briksons teica:
Prestons teica:
Briksons teica:
kknd teica:
he, dabuju 15$ bonusu!

Kā to var dabūt un par ko?

Veelviens no meeness nokaapis!Nu ibitiit matos mok ieej un palasi???Kas kur un par ko dod!!!!!!!!

Nu un kārtējam latviešu nūģim ir grūti pateikt vai arī skauž , ka citam ar tiks !!!!!
Tu te par sevi runaa???Riebjas tik slinki cilveeki,ka pat nevar ieiet un izlasiit!Tad ko tu tur gribi nopelniit ja pat taadu infu nevari izlasiit!AUNS!!!!

hmm, man ar interese ka labak te tirgoties, atkal piekopt kadu posteshanas metodi forumos vai vel kko?
jo nav jau verts no ta bonusa ja nesavac atlikusho naudu prieksh minimuma?

Nu un kārtējam latviešu nūģim ir grūti pateikt vai arī skauž , ka citam ar tiks !!!!![/quote]
Tu te par sevi runaa???Riebjas tik slinki cilveeki,ka pat nevar ieiet un izlasiit!Tad ko tu tur gribi nopelniit ja pat taadu infu nevari izlasiit!AUNS!!!![/quote]

Ko tu mani apvaino? es esmu pec horaskopa Auns. labaak omaa ko raxsti.

nu tak ir visi aprakstiits materiaalos
izlasiet visas pamaaciibas
!!!! idritvaj! kamer neizlasiisiet un nesapratiisiet un nenzinasiet no galvas, nekas nenotiks!

sandis teica:
nu tak ir visi aprakstiits materiaalos
izlasiet visas pamaaciibas
!!!! idritvaj! kamer neizlasiisiet un nesapratiisiet un nenzinasiet no galvas, nekas nenotiks!
Kaa redzi neviens nav pieradis pie tik liela apgruutinaajuma kaa izlasiit kautko!

Nju man ir panaakums tajaa saitaa :)
Man vakar bija $15 bet shoriit es paskatijos man ir $25 tas jums varbuut shkiet maz,bet vismaz kkaads saakums un pamats man dabuut $100 :)

kodeejslv teica:
man kaut ka baigi leeni ladee to viniem lapu, pat ielogoties nevaru. Laikam viniem diezgan liela noslodze serverim... jums normali stradaa? man nets labs
jaa man arii leeni veras.parloze serverim :)

Man ar galīgi lēni lādē, bet ref linku pat trafika apmaiņas programma neņēma pretī, jo pārāk lēni vai vispār tajā brīdī neielādējās.

nu pa lielam ta ir latvijas vaina, ka mums uz ameriku shavki sakari, reaali tas ir amerikaa un tur nak ari 80-90% klientu, taa ka vinjiem vis iet aatri;

nu tas vinu serveris tak vispar galigi atspradzis! :@
saki sandi lai iesprauz papildu vadu. zb, nekadi nevar tikt ieksa

Atpakaļ
Tops