IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

1$ par jaunu signupu!

egritis

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Taatad reggistreejoties ssinii programaa juus ieguustat 1$ bonusu, uz vienu IP var reggistreet 2 juuzerus. Sareggistreejiet kaadus 15, tad paarskaitiet naudu no paareejiem uz viena kontu un izmaksaajiet uz e-gold vai paypalu. Noderees tiem kau jau sareggistreetas vairaakas pastakastes priekss liidziigiem projektiem!

Reģistrācija! :)

"We offers a variety of funding options"

baigi nenopietni no viņu puses tādu gramatikas kļūdu pieļaut pašā pirmās lapas vidū...

:D tas nu gan ir "nopietns" kantoris.
Pienemt paypal taadam pasaakumam ... 100% probleemas garanteetas.
Tas $1 bonus... vai ta shie tik dumi lai to izmaksaatu pirms kontaa ieskaitiita reaala nauda?

ir ir taadi tak online capital ar dalija pa velti naudu es kadi 3 vai 4 dolari izkapaju :D

loud teica:
ir ir taadi tak online capital ar dalija pa velti naudu es kadi 3 vai 4 dolari izkapaju :D
Darbojas vēl? Cik es sapratu piereģistrējies un tev taja kontā ir 1$ un tad viņi japarskaita uz citu kontu. Un no 1 ip var 2 user sataisīt. Tad jau skolā aiziešu tur no katra kompja sataisišu vēl.

Vēl darbojas vai vispār agrāk darbojās?

Un tiešām maksā? Kuram ir samaksājis? Nav kārtējais Scams? Tas jau caur proxy var saregistreet cik gribi un vari!

Nu es piergjistreejps 2 reizes! Bet ka to naudu var parskaitiit starp cilveekiem???

Labi to es atradu bet ka tad taa ja var paarskaitiit no 2$ a man tikai 1$!!! Tad man no egolda jaatsuuta 1$ Lai iznjemtu tadejadi to 1$! Bet kaa no egolda var atsuutit atkal to? Un vai darbojas shai adresei ref links? :)

lol .. tu vsp sajedz ko raxti ?
min parsuutishana 2$ !
tatad no tas tavas stelles nekas nesanak ..
un vel tas ka ir Western Union vai Wire Transfer un parstais pasts ,, nekad paypala vsp nav ,, ! LOL !

ripis es teicu dalijA. znachit dalija :D. bet kapat vareja riktigi ;) vnk bij slinkums tape tik paris zaljie

Atpakaļ
Tops