IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

1 Dollar Mail - NEW

:D
lol ...
lasiit waig .. :arrow:
0,50$ = 50 sek --> 1$ = 100sek = 1min 40sek
:arrow:
min izmaksa free member levela ir 2000$ ,, tas ari ir tas skrslis daudziem ,,
scam tas nav ,, jo forumos ir jauni screeni ar izmaksam un atsauksmes toz labas ,, !

Low_TM,
"1000 ptc worth 0.5USD 40sec - $1.00" paneemu no advertisers lapas.
tas noziimee ka par 1000 clicks vini no reklaamdeveeja sanem 1$ ...
kaa tev ar matemaatiku?

firmas $500 reaalais segums ir 1$, vini nekaadiigi nevar samaksaat vairaak kaa 0.2% members (tajos 0.2% ietilps citu liidziigu firmu admini, kuri iesaistiijushi simtiem referrals un pirmie tiek pie izmaksas pieprasiishanas).

Ja taads biznesa modelis nav SCAM, kas tad tas ir?

nuu taa chakareties nezinot ka dabusi izmaksu nav veerts

zinkur probleema? ja vinja butu norm kompanija tad dotu izmaksas peec 10 dolariem savaktiem neivs tukstoshiem! interesanti kapeec free memberiem taa? kada velna peec vispar vajag maxas memberus? - vot taapeec lai vinji vareetu kko nopelniit nevis Tu!

Par skriiniem - nuu laikam tu nekad neesi neko nopietnu cepis augshaa, es ka savu hyip uzceelu ta man pieteicaas vesaliem desmitiem chuvaku pa dazhiem dolaariem posteet labas atsuaksmes ar visim skriiniem. interesantakais tas ka bij inchigi iechekot kaadi izskatas tavi izmaksu skriini, pat veel ne reizi neizmaksaajot naudu :DDDD

nu lab mosh jau shitas shancee, bet nu tas ir 1 pret 100 :)

interesanti kapeec free memberiem taa? kada velna peec vispar vajag maxas memberus?

nu tapec ka 95% no useriem wnk shos 2000$ nesawac un winiem uzreiz tas ir izdeviigi ,, vini ta naudu sanem ,, a talak wairs nemaxa jo tu nesi minimumu sapelnijis ,, ! Un ar to ari vini nosedz tos 5% kas tur darbojas pa riktiigam ,, !

nu lab mosh jau shitas shancee, bet nu tas ir 1 pret 100

nu ok ,, shobriid man jau ir 58 1 lvl refi | 126 2 lvl refi utt ,, kopa 547 refi ,, domajams driiz man sakrasies shie 2000$ un tad jau redzes ,, wareshu jums pateikt vai maxa wai ne ,, !

es lieku 100ls ka nesmaxas, parak astronomiska summa prieksh paid to clikc, ja tu nonjemtu paris nulites tad gan es veel domaat u tu sanjemsi :D

edit: ap kuriem meneshiem tu domaa savakt tos 2000 dolarus?

nu es nez ,,
man tagd jau ir 823$ ,,
ta ka nez ,,, mosh shomenes sanaks ,, !

Low_TM, padomaa taa...
lieliec sevi iipashnieka vietaa...

shis uzcep firmu ar noteikumiem kur teoreetiski tik dazi straadnieki var sakraat un pieprasiit algu, taatad par straadnieku (uz kuru darba reekina plaanots pelniit) laiku un atalgoshanu iipashniekam ir "nosplauties".

Te viens sasniedzis mistisko $2000 robezu un automatizeetaa sisteema aktivizee "Pieprasiit algu" podzinu.

$2000 iipashniekam ir liela nauda - simtiem reklaamas jaanotirgo un jaauzstaada... tas nav ne dienas, ne nedeelas laikaa izdaraams.

Taa nu shis tik gaida lai smagaa darbaa nopelniitus $2000 atdotu kaut kaadam tur straadniekam...

Es tavaa vietaa tos $823 izmantotu lietderiigi - nopirktu reklaamas (Redeem lapaa vajadzeetu buut piedaavaata taada iespeeja).

hmmzz ,,,
iisteniiba laba doma ,, :)
bet tomer sagaidiishu 2000$ ,, :)

nu low_Tm man tev jaiesaka pasteigties!!!

Domeens beidzas septembrii, un vinji vinju ir pirkushi uz 1 gadu tatad nekada strateegjija a.k.a pahodugjela. Piem es vienmeer apskatos cik ilgi funkcionee domeens un tad var daudz ko spriest pa firmu, piem betway.com savu domeenu uzreiz nopirka uz 4 gadiem kas noziimee ka projekts veel kadu laicinju notiekti shancees.

P.S. Starp citu domeena kontakti arii ir falshie tiiri uz aci pasakot - kkaadaa kjiinaa regjistreets un ja es gribeetu pazvaniit uz numuru, tad labaka gadijuma piezvaniitu uz kaadu kafuuzi pekinas centraa :/

ka war uzzinat uz cik ilgu laiku domens ir registrets un kas winu registreejis ?!

Kads varetu pateikt uz kurieni izmaxa to naudu ? PayPal vai e-gold ? :wink:

Atpakaļ
Tops