IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

zumm - mobile, grand opening

individual

New member
Pievienojies
28. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiciens forumiešiem!
Nedaudz pareklamēšu savu jauno darbiņu.

Pirms 4 dienām saņēmos sākt taisīt nelielu lapu par mobilajiem. Visi laipni lūgti ievērtēt www.zumm.info/mobile
Šeit var atrast interesantu un noderīgu informāciju visi SonyEricsson telefonu īpašnieki. Informācija vēl tiks papildināta, jo paši saprotat, 4 dienās no 0 līdz finišam. Download sadaļa tiks atvērta visticamāk jau rīt.

Un pats galvenais, visa informācija ir BEZMAKSAS! :D

Hello international friends!
I have opened a small web page about SpnyEricsson cell phones. Everyone welcome to check out www.zumm.info/mobile
I was started to work only 4 days ago, so much more information will be added later. Download page hopefully could be opened tomorrow.
But unfortunately its only in Latvian.

Zinaju ka šejienieši nesapratīs :D

Veidoju lai dalītos pieredzē un dotu cilvēkiem informāciju.
Varbūt ne gluži īstais forums, jo nav saistīts ar to tēmu, bet kā nekā reklāmas sadaļa :)
Pats es negūstu neko, apziņu ka kādam tas noderēs.

individual teica:
Zinaju ka šejienieši nesapratīs :D

Veidoju lai dalītos pieredzē un dotu cilvēkiem informāciju.
Varbūt ne gluži īstais forums, jo nav saistīts ar to tēmu, bet kā nekā reklāmas sadaļa :)
Pats es negūstu neko, apziņu ka kādam tas noderēs.

Sony ericsson fani tev buus pateiciigi :wink:

Izreklamee lapu pa visu Latviju, un varbuut tev ericsson paarstaavji kompensees par labo darbu :)

Saprotu visi domā kā tik gūt peļņu, bet šis ir vairāk priekš sevis, sirdspriekam. Arī lai praktizētos web izstrādes jomā par sliktu nenāk.
SonyEriccson gan laikam nebūtu priecīgi :D Drīzāk mēģinātu aizklapēt kā jau to izdarija ar līdzšim lielāko, līdzīgu lapu Spānijā(laikam).
Vel jau varētu likt google reklāmas, bet izrādās esmu ticis blacklistaa :P:D

Atpakaļ
Tops