IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

WebMoney --> e-gold... nesanaak

RaioZ

New member
Pievienojies
12. Maijs 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Luudzu paliidziibu iesacejam! Nesanaak paarsuutiit naudu no WebMoney uz e-gold...
Jau paarksaitiju naudu no hanzanet uz e-ls un no e-ls uz webmoney, tagad ieksh webmoney ir 10$
Varbuut es kaut ko daru nepareizi? Bet nu seciiba ir shaada: paraleeli atveru webmoney maku un ieeju roboxchange:
Defineeju maxaajumu
Apstiprinu:
Izveelos Keeper light, jo ar sho sertefikaatu ielogojos webmoney acountaa
Rezultaats - nepaarskaitiijs, jo nav sanjemta summa :(

bļa tu neredzi ka viņam neļauj apmainīt? Pirmajā screenā vis paradīs tev jāaktivizē tur lejā jāuzspieš

Jā, lai varētu darboties ar to naudiņu vajag aktivizēt kontu ar mobīlā telefona palīdzību.. Es tikai nezinu kā pareizi jāraxta tas telefona nr. (man Zelta Zivtinja)
The telephone number must be in +country(prefix)number format, e.g +1(903)3632233 or +1 903 3632233
es uzraxtiiju +1 371 28834*** , vinjsh saka ka dazhu minushu laika atnaaks sms, bet nekas nenotiek :(

Banana teica:
bļa tu neredzi ka viņam neļauj apmainīt? Pirmajā screenā vis paradīs tev jāaktivizē tur lejā jāuzspieš

normaali jau runaat neproti? kaa dauns... :shock:

ja tur vajag tavu numuru, tad jaaraksta +371 tavs numurs

+371 tas ir valsts kods, taalaak vajag tikai tavu numuru

+1 ko tu priekshaa pierakstiiji nav vajadziigs

RaioZ teica:
Jā, lai varētu darboties ar to naudiņu vajag aktivizēt kontu ar mobīlā telefona palīdzību.. Es tikai nezinu kā pareizi jāraxta tas telefona nr. (man Zelta Zivtinja)
The telephone number must be in +country(prefix)number format, e.g +1(903)3632233 or +1 903 3632233
es uzraxtiiju +1 371 28834*** , vinjsh saka ka dazhu minushu laika atnaaks sms, bet nekas nenotiek :(
tev jaaraksta +371 28834*** vai +37128834***

Es mēģinu visādi... gan tā kā Jūs man teicāt:
Gan ar atstarpi:
bet netieku uz priekšu. ja nu galu galaa izdodas tikt soli taalaak (ievadot +371 2 8834253 vai veel citaadi ir varianti):
tad vinjsh saka ka dazhu min laika atnaks sms, bet nekaadu zinju nav jau ilgu laiku.. :( varbuut man nemaz nav peec buutiibas jaasanjem sms? bet tikai jaasuuta uz to nummuru?

Viss kaartiibaa! beidzot izdevaas :) Panjeemu vnk citu telefonu :D hah

Atpakaļ
Tops