IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Web lapu izstrāde

Prova1ver

New member
Pievienojies
14. Marts 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Vai ir jēga ieiet šajā nozares lauciņā un sākt studēt, nezinot neko par web lapu izveidi(to nu man gan negribētos apgūt).

Viss atkarīgs no tā, kā tev ar angļu valodu un cik tu gribi nopelnīt no šī visa :)
Varētu uzzināt atbildes uz šīm divām lietām ?

Ar angļu valodu man ir labi, nav jau nu viņa perfektā līmenī, bet to jau var labot!
Pašam jau gribēšana ir liela jau mēnesi meklēju pa forumiem vietas un materiālus, kur varētu izlasīt kaut ko liederīgu.
Bet jāatzīst, ka līdz šim man nav veicies ar materiāliem.(nēsmu vēl izspratīs kas un kā)
Varbūt ir kādas video pamācības, kā video semināri. kurus vakaros var paskatities un iedzert tēju :)

Par video/semināriem - tādi principā ir pieejami tikai uz MLM pusi !
Viens no vislabākajiem video, kas arī man pašam uzdzina asinis, ja tā var teikt, ir atrodams manā foruma parakstā ( links krievu valodā, zem šī posta ).

Par pašu affiliate - iesaku palasīt DigitalPoint forumā Affiliate sekciju - tur var atrast daudz ko noderīgu un arī nenoderīgu ( kas jebkurā gadījumā izpratni par visu šo palielinās ).

Kā lai saka vienkāršāk - būsi tirgus bāba, tikai netirgosi uz ielas, bet daudz zolīdākā veidā virtuāli :lol:

DigitalPoint forums : http://forums.digitalpoint.com

Paldies.
Bet varbūt kāds var ieteikt izglītojošus materiālus iesācējam, jo man liekas galva samežģīsies ejot caur visām tēmām forumos!
To var darīt,tad ja esi kaut ko iemācījies.

Izlasi shito ... http://www.associateprograms.com/free-downloads/AffMasters.pdf

Pabaxties pa www.associateprograms.com "Beginners" sekciju.

Par to web lapu izveidi. Visu tak var iemaaciities... Gadu atpakalj man nebija nojausmas kaa lapu uztaisiit. Tagad vienkaarshu html lapu mieriigi varu uzcept. Vajag tikai gribeet. Lapas taisu Driimviiverii bet ir arii dazhaadi bezmaksas editori. Nopirku graamatinju (Dreamweaver for Dummies), leenaa garaa nedeeljas laikaa izlasiiju un viss.

Biedrs Breksis (ja pareizi saprotu kas vish i) liekas ka lieto vienu no tiem ... Cerams ka vish iekomentees siikaak.

Par web lapām runājot - lieliska programma priekš iesācējiem un slinķiem ir Web Page Maker ! Princips ļoti vienkārš - tā pat kā lego .. ņem komonentes un bīdi tik kopā :)

VodkaDance teica:
Par video/semināriem - tādi principā ir pieejami tikai uz MLM pusi !
Viens no vislabākajiem video, kas arī man pašam uzdzina asinis, ja tā var teikt, ir atrodams manā foruma parakstā ( links krievu valodā, zem šī posta ).

Par pašu affiliate - iesaku palasīt DigitalPoint forumā Affiliate sekciju - tur var atrast daudz ko noderīgu un arī nenoderīgu ( kas jebkurā gadījumā izpratni par visu šo palielinās ).

Kā lai saka vienkāršāk - būsi tirgus bāba, tikai netirgosi uz ielas, bet daudz zolīdākā veidā virtuāli :lol:

DigitalPoint forums : http://forums.digitalpoint.com
Video par web lapu izveidi ir pieejami no a-z par naudu un par velti sakot no html beidzot ar php un abos gadījumos normāla poņa būs par šito štelli, ko tu stāsti pasakas...
runājot par tavu video - pats vispar esi viņu nopircis vai tikai dzen šeit uz priekšu savu affiliate biznesu ? ja esi tad mby bish pastāsti ...

es jau te sen ik pa laikam ienāku un visu laiku domāju šo un to kā un ko darīt.

Es gribeju pajautāt tādu tīri tehnisku lietu. Ir sporta live lapas. Kā ir ar šo rezultātu iegūšanu. Cik saprotu, no programēšanas viedokļa pārvilkt rezultatu uz savu lapu nav nekādu problēmu, bet vai tas ir tā vienkārši bez maksas un nekādas atļaujas izdarāms? Piemēram, lapā tiripir.com parādās anglijas premjerlīgas rezultāti, kas tiek novilkti no PL ofiiciālaas lapas. Vai tomēr tas ir daudz vienkāršāk un ir kaut kāda kopējā datu bāze no kurienes visi live saiti smeļas un tad tai bāzei piķo vai kā?

Vai velc kā un cik gribi un vienkārši norādi kkādas atsauces, dunno.. :roll:

Atpakaļ
Tops