IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Wealth Wars - 25$ izmaksa uz paypal

Vairāk neviens nevēlas pievienoties? :)
Es jau uz vairāk nekā 12$ salaupīju! :D

Un kā ar izmaksām? Automātiski atskaita no konta, kad tev ir vairāk par 25$ ?

ID-BUSINESS teica:
Vairāk neviens nevēlas pievienoties? :)
Es jau uz vairāk nekā 12$ salaupīju! :D

Un kā ar izmaksām? Automātiski atskaita no konta, kad tev ir vairāk par 25$ ?
es veel neesmu tik daudz savaacis, jo veicu upgrade (2-1-1-1). Bet nju taas baazes biezhi ir tukshas :(

Es ar veicu upgrade visu laiku, kad ir naudinja salasiita, tagad jau ir (3-3-1-1)

vienkaarshi nevajag uz dullo staigaat pa visu karti, mam ir izveeleeti marshruti, kur iet.... un kurus es katru dienu arii apstaigaaju, kur arii esmu atradis labu baazi, kur var apzagt baigi labo pikji! ;)

karte kautkur webaa nav atrodama, lai vieglaak marshrutu veidot? ;)

Nee nee, Taimingi tie toch nava :D

Esmu jau pievienojies! Arī Aliancei. :D
Arī laupīšanas gaitas esmu uzsācis. Vēl jau tik $2.50 salaupīti :roll: , toties Wanted Level bija līdz pat 18 uzkāpis, taču par laimi kalnos nodzēsās. Piekrītu ID-BUSINESS, sastādi karti ap savu bāzi, jo laukumu izvietojums nemainās, mainās tikai kalnos atrodamās vai zudējamās lietas. Pēc tam izstrādā maršrutu pa kuru iet katru dienu nezaudējot liekus gājienus.
Jautājums no manis. Man ir (2-1-1-1). Pirms uzbrukšanas bāzei veicu spiegošanu un man parāda, ka pretinieks nav veicis Fortification Upgreidu un šodien būtu mana iespēja uzbrukt bāzei, taču pēc uzbrukuma kārotās naudas vietā parādās, ka kauja bija veiksmīga, bet viss ir saspridzināts un nekas nav iegūstams. Kas būtu nākamais, ko vajadzētu Upgreidot? :?

zvijanis teica:
Esmu jau pievienojies! Arī Aliancei. :D
Arī laupīšanas gaitas esmu uzsācis. Vēl jau tik $2.50 salaupīti :roll: , toties Wanted Level bija līdz pat 18 uzkāpis, taču par laimi kalnos nodzēsās. Piekrītu ID-BUSINESS, sastādi karti ap savu bāzi, jo laukumu izvietojums nemainās, mainās tikai kalnos atrodamās vai zudējamās lietas. Pēc tam izstrādā maršrutu pa kuru iet katru dienu nezaudējot liekus gājienus.
Jautājums no manis. Man ir (2-1-1-1). Pirms uzbrukšanas bāzei veicu spiegošanu un man parāda, ka pretinieks nav veicis Fortification Upgreidu un šodien būtu mana iespēja uzbrukt bāzei, taču pēc uzbrukuma kārotās naudas vietā parādās, ka kauja bija veiksmīga, bet viss ir saspridzināts un nekas nav iegūstams. Kas būtu nākamais, ko vajadzētu Upgreidot? :?
wanted level 18 ir maz :D man ir sanaacis vairaak... es tik iisti nezinu kaa tas ietekmee speeleeshanu, varbuut no baazeem, kuriem ir lielaaki wanted level var vairaak naudu nokaast...
Tas, ka uzbrukums ir veiksmiigs, bet neko nedabuu ir taapeec, ka baazes iipashnieks sen nav gaajis iekshaa savaa un vaacis naudu, tas ir, baaze jau ir iztukshota no naudas :( man ljoti biezhi taa gadaas...
Iesaku tev aizsardziibu tagad uzpgreidot uz 2 un tad uzbrukumu liidz 3 un taalaak jau skaties....

diezgan interesanta spelite bet neiesaku saakumaa iipashi aizrauties ar uzbrukshanu taa es pakasu wisu sawu naudu :DDD.. ;labaak mezhos pameklet ;D

wai nu tu jau esi pieregistrejies wai ari kadam ir tads pats ip ka tew un winsh jau spele :D
waia ri tu nemaki registreties

Kr4 pa sawiem 300 gajieniem esmu nopelnijis $4.27
nevienam neuzbruukot .. to naudu tikai arodot :)

Man jau šķiet, ka tad, kad dabūsi to limitu, lai izņemtu nopelnīto, tad arī Tev tie lielie prieki beigsies.

Jaa taadu iespeju esmu jau pieljawis.. bet nu pameginashu.. tad redzes kaa buus...

Kr4 no tiem 5$ ko sakuma dod esmu nopircis speka upgreidu un izejot ar wisiem gajieniem esmu atradis 4.5$ un nozadzis 4.5$ ..

bet ja man izteereeti visi gaajieniun tresosutku neskaita klaat ko dariit?

Atpakaļ
Tops