IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vinnēju miljonu :D

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Daudzi jau gan ir sanjeemushi spamu kur itkaa tavs emails loterejaa vinneejis baigo summu.
Nupat atkal vienu sanjeemu :D un tad saaku domaat, kapec vinjiem tas ir izdeviigi? ko vinji dariis ar to info ko aizsutishu vinjiem? bombardees pectam manu aviizhu pastkastiiti :D citreiz tak vispaar prasa tikai vardu adresi un gadus..
Kam vinjiem tas???

man yahoo.com maila stav 20 vestules ka es stavu tur rinda uz 2 milioniem, tad uz 1. kautkads sviests.

amm esmu prikola pec aizsutijis..nekad atbilde nav bijusi nedz arii spams :D... maybe vinji parbauda kuras ir aktivas e pasta adreses?!

ha man vairak :D

You won the sum of £1,450,000,00 GBP from our monthly PROGRAM, you are hereby advice to get back to us, to claim your prize.

Contact Mr. Nolan Woods
Email: uknl.nlottery@yahoo.de
Claims Requirements:
1.full name:2.Address:3.Age:

Mrs. Cecilia Moore

vairaki tadi ir atnakusi, cirtreiz pat divreiz diena

tikai nekad neregistrejaties freeloto kaukada tur. es jau sen registrejos ar offeriem un tagad man nak pilnigi katru dienu visads murgs. es tur varu dabut 346 milijonu, otra diena 11 milionus iegudi 99centus un tu vinesi 2milionus utt... labi ka es to epastu neizmantoju, ja es visus lasitu tad man jumts aizies par tiem milioniem :D

spams ir sasodīti... baigi traucē dzīvot. Ne velti ik pa laikam kādu spameri iesēdina vai arī vienkārši nolinčo.
Pats galvenais, kad centies no visādiem šitādiem atbrīvoties, tev nav variantu - nekāda unsuscribe jau nav :)

man dienā apm. 6-10 vēstules ar vinnestiem, nevar saprast vai no īstām email adresēm sūta vai nē, varētu viņus pabombardēt-atpakaļ 1000emailus katram nosūtīt, apmēram 2min tas ir izdarāms :D

Man vienreiz gan atbildēja otrā galā un mēs pat kādu laiku sarakstījāmies, bet tad man bankā paziņa pateica, ka tā vienalga ir izkrāpšana un ja arī atsūtīs to naudu, tad viņi tipa uzreiz anulē to sūtījumu un paņem atpakaļ - tipa nauda atmazgāta. Bet varot paraut arī tavi kontu vēl līdz mīnusos utml

Atpakaļ
Tops