IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vēlos izveidot savu HYIP.

krizanova

New member
Pievienojies
18. Decembris 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Manas zināšanas šajā jomā nav lielas. (Konkrēti domāju to, ka nemāku taisīt mājaslapas, vismaz tādas, kas atbilstu augstiem standartiem).

Kādam būtu padomi ar ko sākt, lai izveidotu savu HYIP?
Varbūt kāds var ieteikt labus scriptus, vai varbūt pats pārdot man jau GATAVU hyip?

Paldies.

Tu esi gatava maksāt,vai vienkārši scam nolūkos uztaisīt?
Dažus HYIP jau tiesā,tā kā skaties.
Vispār google pilns ar tiem skriptiem

Tiesā? Ja veido offshorā, tad tai naudai taču nevar izsekot, vai es tomēr kļūdos?
Labi, pameklēšu.

paldies.

80 $ maksā oriģinālais scripts. + vēl vajag atrast cilvēku, kas sataisīs aizsardzību.

Ārzonā droši vari reģistrēt HYIPu, ja maksāsi mazus %, tad izdosies ;)

krizanova,ja ir klients ,kas ir cietis visu var izdarīt.
Ir speciālas instances ,kas to dara ,tā kā vienkaºši gribu pabrīdināt,bet tā es domāju par brīvu atrast arī var..

tici man labāk nesāc :lol: iekulsies tik tālu ka atpakaļ ceļa nebūs.ja tā ņem pietiek ar vienu atklātu pamatotu sūdzību un tiesu instanses sāk savu darbu,un nekāda drošība nepalīdz.un viss kas saistīs ar naudu viņi redz kā spogulī,prasi kam gribi visi tā atbildēs. :roll:

Es saprotu un apzinos risku.
Bet, cik esmu pētījis, pieķer tos, kas aiziet ar miljoniem un simtiem tūkstošu.
Mans raksturs ir pieticīgs :D

Man ir sekojoši jautājumi tieši par reģistrāciju.
1) Kā var reģistrēt ārzonas valstī? (cik saprotu, jāpērk domēns, hostings, bet kur norādīt, ka tā NAV Latvija?)
2) Kā ar nauda sizņemšanu pēc tam, kad saits aiklapējies ciet?

P.S. Mans plāns ir izveidot HYIP ar 6 - 12 mēnešu darbību.
P.P.S. Došu ziņu, ja kas izdosies, varēsiet ielikt savu naudiņu pašā sākumā un arī kāpīti izcelt :)

Cik tad tev ir kapitāls ,ja es ielikšu 1k$ un tu aizvērsies ,tad es točna uz tiesu iešu :D

1) Kad reģistrēsies hostingā ,norādi vienalga kādu valsti,vispār tas ir vienalga
2)Naudu takš tu pievāksi un viss,kāda problēma?

Paldies, viss man ir skaidrs.
vienigais jautajums.
Tai naudai kas man ienaak paypalaa no hyip nevar valdiba izsekot lidzi? (es nedomaju nodoklus, bet to, ka redees no kurienes naak ut)

Un aa ar IP adresi?
To nevar noteikt un uzreiz redzet, ka no Latvijas lapa ir?

Visu var noteikt,paslēpta līdz galam nebūsi,vienmēr noteiktās instanses visu zinās no kurienes un kā ;)

Skaidrs.
Es piksu gatavu scriptu legaalu, tur rakstiits ka atbalsta vias maksaajumu sisteeas.
Tad sanaak, ka uztaisu lapu un viss gtavs?
Nekaadi liigumi nav ar paypal jaasleedz, kaa lapa gatava, uzreiz var aur paypal maksaat? (ja paypal atbalsts scriptaa ir iekshaa)

Ok, es peerku jau GATAVU hyp scriptu.
Cik gruuti ir nokonfigureet lai lapa buutu funcionaala?
Kaads no JUMS to var izdariit?

Tur manuprāt nekā grūta nav,tikai vajag paķēpāties ar konfigiem hostingā un viss,šis jau ir gatavs,nekādas problēmas tur nebūs.

Paypal piramīdas neatļauj. Ieteicams izmantot liberty, jo Liberty firma atrodas ārzonā. HYIP scriptos aizsardzības nav nekādas, varbūt ja pirksi scriptu par 1000 $ būs. Vienalga tev vajag tehnisko adminu, lai saitu apkalpotu.

Ir firmas, kuras piedāvā samainīt Liberty uz speciālu karti vai uz banku ārzonā. Ja visu pārdomā, tad var izdoties.

Internetā tūkstošiem HYIPu, ja tik vienkārši būtu īpašniekus atrast, tad visi jau sen cietumā sēdētu.

Svarīgi ir hostēties tur kur tas ir atļauts, to hostingu kuru es iedevu, tur drīkst hostēt HYIPus.
Un labāk nebļaut pa visu pasauli, ka tu taisīsi HYIPu, ja nu kas notiek tad visi zinās, kur tevi meklēt. Viss ir jādara pa kluso.

Ja jūs zinātu cik Latvijā daudz HYIPu ir taisīts, neviens jau nebļauj ka viņi tos taisa :D

Atpakaļ
Tops