IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana Varu sakt,bet kadi tagad ir drosakie saiti?

manage

New member
Pievienojies
7. Novembris 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Nu tad es ari ievilku internetu.Vajadzetu menesi kadus 100$ nopelnit.Kadi tagad ir tie saiti.Jutams liels pieklusums.Kuram es intreseju ka ref,ludzams rakstit privati uz manage@tvnet.lv,un skaitri pateikt kur un galvenais kapec. :D

Iesācējiem, kam ir nopietni mēºķi nopelnīt internetā, iesaku vispirms palasīt par Acme People Search programmu.

No sākuma liksies daudz informācijas, bet ejot soli pa solim, viss izrādīsies daudz vienkāršāk un jau pirmo 24 stundu laikā solītie 125$ iekritīs kontā! Pie tiem varēsiet tikt klāt, paši saviem spēkiem nopelnot atlikušos 75$. Kā - tas šajā programmā tiek arī mācīts. Forumā pieejami neskaitāmi esošo dalībnieku padomi un atbildes uz jautājumiem, un jebkurā brīdī ir iespēja arī atteikties.

Tātad būs jāpastrādā ar smadzenēm un jāziedo laiks, šī nav programma, kas sola "padarīt jūs bagātu īsā laikā bez mazākās piepūles"! Bet, ja patīk darboties internetā, tad uz priekšu!

Links parakstā...

Vari meiģināt šo:

Lockerz.com ir jauna, Apple firmas veidota mājaslapa, kurā var
piereģistrēties tikai ar ielūgumiem. Mērķi šai lapai nezinu, bet krājot
punktus (kurus ir ļoti viegli iegūt) varēsi samainīt tos pret vērtīgām
elektroierīcēm no Apple vai dažāda veida rotaslietas, somas, kurpes.
Viss kas tev jādara, lai iegūtu punktus ir jāatbild uz ikdienas
jautājumu, neuztraucies, tur nekad nav nevienas nepareizas atbildes.
Vēl punktus var iegūt tikai par to, ka ieej lapā. Par katru
reizi, 24 stundu laikā, kad tu ieesi šajā lapā tu saņemsi punktus.
Kādas ir balvas? Balvas svārstās no jauniem Iphone vāciņiem līdz pat
jaunam motorollerim, Iphones, Macbooks, LCD televizorus ieskaitot. Un
neviena prece neprasa pārāk daudz punktus. Piemēram, Iphonam vaig 600
punktus, līdz Oktobrim tik daudz mierīgi var sakrāt, turklāt Oktobrī,
kad atvērsies spēļu un video sadaļa 600 punktus savākt aizņems burtiski
divas nedēļas.
Kāds man no tā labums? Ja godigi sanemu 2 punktu par katru uzaicinato !
Un kad man būs 20 uzaicinātie cilvēki, tad es punktus pelnīšu dubultā un vēl man būs daudzas papildu fīčas.
Ja vēlies piedalīties šajā pasākumā sūti man PM ar savu e-pastu.
Paldies

incy teica:
Iesācējiem, kam ir nopietni mēºķi nopelnīt internetā, iesaku vispirms palasīt par Acme People Search programmu.

No sākuma liksies daudz informācijas, bet ejot soli pa solim, viss izrādīsies daudz vienkāršāk un jau pirmo 24 stundu laikā solītie 125$ iekritīs kontā!
Tas gluži nav tā. Viss ir atkarīgs vai viņi izpilda noteiktos posmus tajā laikā. Jo dažiem šo soļu izpildīšana var sagādāt grūtības un izpildīt tos varēs tikai pēc nedēļas. Pie tam zinot, kāpēc tos posmus ir jāizpilda un ko tie dod, nozīmē daudz vairāk, nekā akli tos izpildot.
Šī partneru programma tā nav domāta jums, ja kāds vēlas nopelnīt tikai 125$ dolārus, tas ir tikai kūkas glazūra, ka saka. Pie tam ar jaunajiem noteikumiem ir aizliegts reklamēt to, kā iegūsti 125$ 24 stundu, laikā.

Pie tiem varēsiet tikt klāt, paši saviem spēkiem nopelnot atlikušos 75$. Kā - tas šajā programmā tiek arī mācīts. Forumā pieejami neskaitāmi esošo dalībnieku padomi un atbildes uz jautājumiem, un jebkurā brīdī ir iespēja arī atteikties.
Tieši tā, Acme forums ir lieliska vieta kur iegūt reklamēšanas zināšanas, kā bezmaksas, tā arī maksas tikai angļu valodā.

Tātad būs jāpastrādā ar smadzenēm un jāziedo laiks, šī nav programma, kas sola "padarīt jūs bagātu īsā laikā bez mazākās piepūles"! Bet, ja patīk darboties internetā, tad uz priekšu!
Links parakstā...
Pilnīgi piekrītu, Ja esat nopietni par pelnīšanu internetā, nodomājiet, ka tas būs viegli, ja jums patīk izzināt un iepazīties ar citiem cilvēkiem ... Sāc rīkoties, ja sedēsi rokas salicis, neko nenopelnīsi nauda vienākarši nelec makā pati !

Projektos lielākā vai mazākā mērā ir jāiegulda. Jautājums tikai, cik daudz mēs varam atļauties. Bezmaksas siers jau ir tikai peļu slazdos....

Es arī meklēju papildus peļņas iespējas internetā.

Mani galvenie nosacījumi interneta projektiem bija - maksimāli lielāki procenti, ātra peļņas gūšana un bez riska.

Teiksi, tādu nav! Nē, ir gan! Un labu labais - peļņu jau saņēmu otrā dienā. Galvenais, ka droši, ātri un bez riska!

Sīkāk e-pastā: vintavi9@gmail.com

Atpakaļ
Tops