IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Valentīndiena

gurkic1

New member
Pievienojies
18. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
95% šā foruma apmeklētāji droši vien ir vīrieša dzimums, un tā kā pēc divām dienām ir valentīndiena tad....hm....ko dāvināsim savām mīļotajām? :)

Man šitie svētki liekas ievazāti :) Kārtējā sieviešu diena... Lieki tēriņi!

Nu nez nez... puķe, šampis un romantisks vakars... lēti gan tie mūsu vīrieši grib tikt cauri :-S Un vispār, ko kurš saprot ar vārdu "romantisks". Btw, tie nav kārtējie sieviešu svētki. šitenie ir apbusēji, sievietes arī apdāvina savus vīriešus :P

Niggy teica:
Nu nez nez... puķe, šampis un romantisks vakars... lēti gan tie mūsu vīrieši grib tikt cauri :-S Un vispār, ko kurš saprot ar vārdu "romantisks". Btw, tie nav kārtējie sieviešu svētki. šitenie ir apbusēji, sievietes arī apdāvina savus vīriešus :P
Nu padalies, padalies ar domām ko tad mūsu sievietes labāk saņemtu :)

Briksons teica:
Niggy teica:
Nu padalies, padalies ar domām ko tad mūsu sievietes labāk saņemtu :)
Pieļauju, ka cik sieviešu - tik vēlmju un viedokļu. Nav vienas noteiktas receptes. Tāpēc jau man nepatika tas, ka jūs visi te rakstat - puķe, šampis un būs labi... Mēs taču esam tik dažādas, kas vienai patīk, otrai nepatīk, trešajai vienaldzīgi utt...

ehhh.... es vispār šogad Valentīnus nesvinēšu :P :( Manējais jūrā, mājā būs tikai Martā un es skumšu, skumšu, skumšu... :roll:

es jau tā kā svinēju, kad bija ar ko... :lol: Tie tomēr tādi mīļuma svētki, tāda kopābūšanas dieniņa ;)

Nu tad sveicieni visām foruma daiļā dzimuma pārstāvēm Valentīndienā!!

Atpakaļ
Tops