IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Vai var lietot vairākus adsense kontus?

andris

New member
Pievienojies
11. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Es sadomāju pamēģināt nopelnīt kādu kapeiku ar google adsense.

Ideja ir uztaisīt vairākus desmitus web lapas ar dažāda veida saturu... ja es pareizi saprotu, es vienu adsense kontu varu izmantot priekš neierobežota daudzuma web lapu. Tas tā ir vaine?

Drošības ziņā (neglabā visu naudu vienā zeķē) būtu gudri lietot divus adsense kontus (viens uz mana, otrs uz bračkas vārda, adrese vienāda)...

Kā tur ir ar adsense noteikumiem... vai viņi atļauj no vienas IP lietot vairākus kontus?

Visticamāk ka nobloķēs abus kontus. IP pat nebūtu tā lielākā problēma, bet adrese gan un ej tu viņiem iestāsti, ka tu netaisi vairākus viltus kontus.

es domāju, ka ja ir iz atšķirīgiem vārdiem, tad viņiem nevajadzētu bloķēt. vienīgi, varbūt nobloķēs un tad tev prasīs pierādīt, ka jūs tiešām divi dažādi cilvēki lietojat.

Neiesaku vienozīmīgi, agri vai vēlu tev konus var nobloķēt un tad jau pats saproti ka atpakaļ viņus tik viegli nedabūsi! Un , protams, ja tev viens IP tad liksies vēl jo aizdomīgāk!

nafig tev divi sā vai tā ? :) Ja nepārkapsi viņu TOS tad nauda no zeķes nepazudīs!

Lai nu ar ko, bet ar lielo G jokoties nevar. Tas jau ir vairākas reizes bēdīgi pierādīts.

Paldies par atblidēm.

Nu ja tas nav atļauts, protams ka nav vērts riskēt.

nafig tev divi sā vai tā ? Ja nepārkapsi viņu TOS tad nauda no zeķes nepazudīs!
TOS jau pārkāpt netaisos... bet ir dzirdēts par "labdariem" kuri, lai ieriebtu, saspaida daudz ads. Google nobloķē un kāmēr izskaidorjies, paiet vairākas dienas ...
Tad vēl pasts mēdz nozaudēt vēstules...
Un, ja regulāri tiek izņemti čeki uz lielām summām, VID var sākt interesēties...

Bija kautkāds limits, kuru pārkāpjot banka prasa tjipa VID izzinu vai atskaiti, no kurienes tas piķis, tiesa gan vairs neatceros, kāds bija tas limits, vienai reizei.
Bet par Latvijas Pastu, mhh.. aizlūgt dievu vajag lai tava vēstule vispār atnāk, tas jau ok, ka viņa būs par 2 ned. vēlāk nekā gaidīts, bet vismaz atnāks, par to jau vien jāpriecājas ir.

liels tas limits bija, precīzi gan arī neatceros, bet kaut kas ap 10 shtukaam.
Skatos, Trenz, esi uzbliezis savu blogu! Malacis, apsveicu!

Ja neko nepārkāp TU tad arī tava brāļa kontam (ko tu lietosi) viss būs OK. Var būt viena adrese vairākiem kontiem! Ja vārīsi sūdus tad jau pats saproti ka visādi var sanākt. [nu nesāc ar tiem sūdiem :) ]

Ir vēl viena superīga ideja - uzraksti Adsense Support un PAPRASI :) [es tā izdarīju] nebiji par to iedomājies? Viņi tev pateiks ka viss OK, bet vari pats paprasīt...

---

Bankai jāziņo šeit -> http://www.fktk.lv/
1. Ja darījums ir virs 10 000 LVL
2. un ja tas ir AIZDOMĪGS dotajam klientam

ja tue esi nekustamo īpašumu vai Ventspolnieku valūtas dīleris, tad par kartriem 100k LVL ko tu savā kontā apgrozi NEziņos, bet ja tev no AdSense ienāks 100 000 USD un pirms tam tu būsi mēnesī pelnījis 500 LVL tad jau drošvien ka noziņos.

FKTK tālāk izskata un izmeklē labi ja 10% no tiem ziņojumiem (skati tur statistiku), un tikai tad tur VID vai POLICIJA iesaistas.

---

Un vēl par adresi ideja:

1. Brīvības iela 25-37

2. Iela: Brīvibas Nams: 25 Dzivoklis 37

Latvieša acīm tās ir vienādas adreses, bet vai Amerikānis saprastu kas te par joku :) un ja nu vēl uzraksta ciparu ar burtiem... Divdemit Pieci etc.

Atpakaļ
Tops