IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

vai ta var??? gaidu atbildi!!!

abolitis

New member
Pievienojies
2. Aprīlis 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
vai tā drīkst( vienk. caur google dazhadam lapam atrastas bildes likt ieksha blogaa)lai gan butu norade no kurienes ir bilde???
+ vel atradu to pashu bildi viena cita lapa ne tur kur ieprieksh un tur vinja bija par maksu(nu ta ir makslinieka ziimeeta bilde un vinja maajas lapa), tad es iedomajos vai driikst likt no tas lapas, kuri to bildi ir nopirkushi savaa lapaa to bildi ar atsauci no taas lapas, kuraa to bildi dabuuju + ja es veel noraadu autoru, bet pats bildi neesmu pircis??

P.S. ceru, ka vareeja kko saprast. :wink:

var jau atrast bildes kuras var izmantot briivi bez jebkadas atljaujas. bet ja tev vajag tieshi konkretu bildi, tad labak sazinaties ar autoru, vai ari ceret ka neviens nepamanis tavaa lapaa :D

Es vienmer no googles ņēmu, jau zem 100 bildēm nozagtas,un nekā nav!

un kas draud, ja es riikotos kaa siemens un bilzhu iipashnieks par to uzzinatu?

Atpakaļ
Tops