IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzkachaa trafiku (unikalos apmekleetaajus) majaslapai

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Traffic racer iesaku tiem kuri grib pacelt majaslapas popularitaati dazaados topos, alexa rankaa uc. 4 veidi reklameshanas iespejas. daudz bonusu kad registrejas un 5 limenju referalju krediti. no visiem naak 20% vinju nopelnito kreditu un ari diezgan par piesaistishanu. var pievienot tikai lapas anglju valodaa. pelnit naudu te nevar. atljauts tik 1 konts.

Join for FREE today and receive:

* 5,000 FREE AUTO HIT CREDITS
* 100 FREE MANUAL CREDITS
* 10,000 FREE BANNER IMPRESSIONS
* 10,000 FREE TEXT IMPRESSIONS

Refer new members and receive:

* 2,500 FREE AUTO CREDITS
* 50 FREE MANUAL CREDITS
* 1,000 FREE BANNER IMPRESSIONS
* 1,000 FREE TEXT IMPRESSIONS
* EARN 20% OF YOUR REFERRALS' CREDITS 5 LEVELS DOWN

cik apmēram klikški uz tavu lapu sanāk pa 5000 ?? Negribas līst un skatities :D

vajag 100 lapas palaist autosurfaa, un tad ieskaita tos kreditus 5000. man tur daudz no tiem lielakaa dalja unikalo, bet nu videji dienaa es nezinu cik, neesmu skatijies. tur kaukaa vinji dala pec aktivitates. bet neatrgeteetu trafiku var labu dabuut :)

Man tagad lapai dienā ir pāri pa ~ 50 - 70 purnu

Bet no sii te nav nekada jeega, jo tie cilveki kuri tiek nosutiiti, nenak ar domu kko nopirkt vai izmantot jusu piedavatos servisu, bet gan atri pariet pari jusu lapai, lai savaktu punktus. Sis te vieniigi noder, lai uzkacaatu counterus :D :D :D

ir 2 varianti

1) tu kačā savu skaitīkli, un tad atsaucoties uz to topu ienāk kaāds lameris

2) tu ievieto frame breaker kodu lapā, kas viņiem diez ko nepatiktu, bet līdz ar to, tu iegūtu reālu viesi
un ja esi īsts kretīns un uzliec, lai ar frame breaker vienlaicīgi uzliek lapu uz foolscreen, tad gan tev ir reālas izredzes iegūt pircēju :)

Atpakaļ
Tops