IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

MLM Tu vari nopelnīt ļoti daudz naudas, strādājot kopā ar mums.

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs eriks
  • Sākuma datums Sākuma datums

eriks

New member
Pievienojies
2. Februāris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
http://daswork.com/15093.html

Cik daudz naudas es varu nopelnīt?

Šeit nav nekādu ierobežojumu, cik Tu vari nopelnīt. Viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no Tevis. Komisija par katru pārdoto preci var sasniegt pat 50% no preces cenas.

Kā es varu saņemt savu naudu?

Izmaksas tiek veiktas tikai uz Tevis norādīto Pay Pal kontu. Lai saņemtu naudu, savā "Profilā" ievadi Pay Pal konta e-pasta adresi. Ja Tev nav Pay Pal konta - atver to. Minimālā izmaksas summa ir 10 EUR.

Kā tas strādā?

Tu pārdod veikalā esošās preces un par to saņem komisiju. Piesaistot darbiniekus savam interneta veikalam, Tu saņem komisiju arī no viņu pārdotajām precēm. Tevis saņemtā komisija neietekmē Tavu darbinieku komisijas apmērus.

Kā pārdot?

Apmeklē sadaļu "Veikals" un izlasi īsu pamācību par to, kādi produkti ir izlikti pārdošanā, kam tie ir domāti un kā tos vislabāk pārdot.

Kā es varu piesaistīt darbiniekus?

Aplūko sadaļu “Vairāk naudas”. Tur Tu atradīsi savu individuālo "linku". Nosūti šo linku visiem, kam vien vari un ievieto to atbilstošās interneta vietnēs.

Vai es varu izmantot vairāk kā vienu lietotāju?

Jā, bet tam nav nekādas nozīmes.

Kā saņemt prēmiju?

Uz prēmiju "Par Klikšķi" var pretendēt jebkurš, kas ir panācis, ka kāds ir uzklikšķinājis uz viņa personīgā linka. Links ir jāiekopē atbilstošā tīkla vietnē, kur to kāds pamana un uzklikšķina. Pietiek ar 1 klikšķi attiecīgajā dienā.

Uz prēmiju "Par Darbinieku" var pretendēt jebkurš, kas attiecīgajā dienā zem sevis ir piesaistījis kaut vai vienu darbinieku.

http://daswork.com/15093.html

Atpakaļ
Tops