IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Traffic Exchange

Andy

New member
Pievienojies
6. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
O.K. šis trafika ģenerēšanas modelis būs viens no neefktīvākajiem kādu vien var atrast un manuprāt der tikai tādu produktu reklamēšanai, kā "How To Make Money Online", jo tie cilvēki, kas sēž tajās trafic exchange programmās, savā ziņā ir šādu programmu mērķauditorija. Tāpēc domāju, ka "Bookie Club" sistēmai būtu izredzes.

Turklāt tas ir bezmaksas trafika ģenerēšanas variants, kas daudziem var būt svarīgs faktors.

Varat lejupielādēt īsu pamācību (4lpp.) šeit:

http://www.bookieclub.com/trafiks.pdf

Varbūt kādam noderēs!!! Es pats savā laikā diezgan efektīvi reklamēju EuroMillions sindikātu. Protams, tagad es labāk izmantoju efektīvākas reklāmas metodes. Bet nu, ja kādam ir daudz brīva laika - var diezgan daudz ko izdarīt :D

He-He!

Starp citu, šodien izmēģināju to EBay metodi - gribēju būt drošs, ka vēl strādā!
Iztērēju 0.05 Ls, un - viens SALE!

:D :D :D

Man laikam veicās! Beidzot.............................

Apsveicu, dzjekinj :)

Ceru ka tu to visu smuki nofilmeeji? :)

p.s. esi domajis par bookie club un clickbank?

Clickbank - nē, tur ar refundiem problēmas, nav statistikas, es neredzu savus affiliate un tādā garā...

cik teiksim būtu jābūt apmeklētājiem dienā uz lapu lai tas skaitītos normāls trafiks un lai arī es varētu kko nopārdot?
500-1000?

Gribēju piebilst par tiem Traffic Exchange tīkliem, ja kāds to domā darīt - noteikti vajag sākt ar TrafficSwarm (www.trafficswarm.com). Cik atceros tas bija pats labākais - Eiropas trafiks, daudzmaz maksātspējīgs. Un tas ir pats lielākais un stabilākais no šiem tīkliem.

Ļoti daudz UK lietotāji, kas ir mērķauditorija "Bookie Club" produktam, lai arī nopārdotie eksemplāri liek pabrīnīties - tikai kādi 3 bija no UK, pārējie - Kanāda, Gibraltārs, Slovēnija, Norvēģija, Dānija, Spānija, Irāna ( :D :D :D ) un tādā garā. Nu tas tāpēc, ka pagaidām ļoti maz UK apmeklētāju,,,

Ātrāk cep augšā to video par ebay :) To es gribu daudz labāk izmantot nekā kaut kādu "spamošanu" forumos :)

kknd teica:
cik teiksim būtu jābūt apmeklētājiem dienā uz lapu lai tas skaitītos normāls trafiks un lai arī es varētu kko nopārdot?
500-1000?

Redzi - tam ciparam ir otrreizēja nozīme, svarīgākais ir tas - cik kvalitatīvi ir tie apmeklētāji. Tu vari atsūtīt 500 cilvēkus no auto surf programmām un diezgan liela ir iespēja, ka neviens neko nenopirks. Bet, ja tie 500 cilvēki nāk no betting foruma, vai Google Adwords, rezultāts ir pavisam cits.

Es vakar skaitļoju, atmetot LV trafiku, auto surf trafiku, visādu Nigērijas, Brazīlijas un Ķīnas, coversion rate "Bookie Club" programmai ir kaut kur 1.5 %, kas nav nemaz tik slikti, ņemot vērā produkta cenu.

Ko tas nozīmē 1.5 %? Ja tu atsūtīsi 1000 kvalitatīvus, targetētus, unikālus apmeklētājus, tev vajadzētu nopārdot 15 grāmatas un saņemt komisijā 450 Ls

Man ir daži LV affiliates, kuri ir atsūtījuši tikai 40 cilvēkus, bet jau pamanījušies noeplnīt komisiju :D :D :D

CSharp teica:
Ātrāk cep augšā to video par ebay :) To es gribu daudz labāk izmantot nekā kaut kādu "spamošanu" forumos :)

Redzi, tev spamošana! Bet, kad jāraksta posti, tad visa apņemšanās beidzās. Pagaidām visi LV darījumi ir nākuši no forumiem, bet ko es redzu - šodien no forumiem nāk tikai tas, kas no vecajiem postiem. Rokas jau jums nolaidušās, gribējāt tomēr zelta podu klēpī? :D :D :D

Negribēju nekādu zelta podu, es gribu kaut ko tādu kur manu signature regulāri nedzēš ārā jo par betting sistēmu ir labi ja 3 normāla izmēra forumi kuriem ir atļauti signature ar linku!

CSharp teica:
Negribēju nekādu zelta podu, es gribu kaut ko tādu kur manu signature regulāri nedzēš ārā jo par betting sistēmu ir labi ja 3 normāla izmēra forumi kuriem ir atļauti signature ar linku!

Tu droši zini? Cik forumos tu mēģināji? Cik forumus tu Google atradi?
Un tie paši trīs var piesaistīt pietiekami lielu skaitu kvalitatīvu apmeklētāju, ja tikai būtu kāds, kas ko uzrakstītu tur :D

Un tie jau nav tikai betting sistēmu forumi, kuros apgrozās potenciālie pircēji.

jaa diezgan mekleeju googlee bet es neregistreejos taados forumos kuros ir mazaak par 2000 lietotaaju :P jo no tiem ir maza iespeeja ka kaads nopirks un ja arii nopirks tad buus daudz vairaak jaaposto.

poustot jau piemeeram var daudz un dikti bet vienkaarshi nav par ko rakstiit, piemeeram man nav galiigi nojausmas kaa taa beeting sisteema darbojas taapeec ar nevaru neko sakaroogu nevienaa forumaa uzrakstiit!

Labākajos forumos vispār parakstu nevar ievietot, biju atradis tādu jauku 75k reģistrēto un 4k visu laiku onlainā. Bet parakstu ievietot vispār nav iespējams :(

taados forumos jaunam memberam parasti ir jaaieposto kaadi pirmie 30 posti un tad vinsh var likt signatures!

Nu konkrētajā, pazondēju, nevienam nebija. Par traki veciem biedriem. Izskatijās ka t;ada opcija vispār noņemta, lai mazāk drazas.

njaa, ar tiem forumiem chakars un ja veel uzraksti kko nesakariigu admini uzreiz bano!
diez kaa ir ar blogiem utt. tur var savaakt kaadus pirceejus?

Atpakaļ
Tops