IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles ToToBanka.com - Nopelni 500 Ls PAR NEKO!!!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Andy
  • Sākuma datums Sākuma datums
Aigars555 teica:
domāju, ka Ladbrokes vispār šobrīd nav bonusu...
Mājas lapā arī nevaru atrast, kāds ir šobrīd bonuss un vai tas ir bonuss vai bezmaksas likme?

vai tad bonuss=bezmaksas likme?

un vispār vairākos toto ir grūti atrast info par 'free bet'. bet ladbrokes.com piedava bonusu, tikai es nedabūju.

Ladbrokes.com atradu soccerbetting.info un cik saprotu tur liek tikai tos, kuri tiešām dod bonusus un pedejoreiz atjaunota tā lapa martā..

dandy teica:
Aigars555 teica:
domāju, ka Ladbrokes vispār šobrīd nav bonusu...
Mājas lapā arī nevaru atrast, kāds ir šobrīd bonuss un vai tas ir bonuss vai bezmaksas likme?

vai tad bonuss=bezmaksas likme?

un vispār vairākos toto ir grūti atrast info par 'free bet'. bet ladbrokes.com piedava bonusu, tikai es nedabūju.

Ladbrokes.com atradu soccerbetting.info un cik saprotu tur liek tikai tos, kuri tiešām dod bonusus un pedejoreiz atjaunota tā lapa martā..

kaa tad nav?
free bets

http://www.ladbrokes.com/aff/steel/default25.htm?AFF_ID=5111&ASSET_ID=3394
kaut vai te
protams vari ari izveleties 10gbp vai tieshi uz futbolu

o.k., paldies.

Par to bonusu un bezmaksas likmi bija domāts, ka bonuss kā skaidra naudā, bezmaksas likme tikai kā likme, kura laimesta gadījumā paliek toto.

kā īsti pāriet no fractional odds uz decimal odds ??

katra totalizatora ir atseviski, citos tas jamiana kontroles paneli, citos vienkarsi kaut kur mala vai augsa ir jaizvelas ;)

kas tiri matematiski? :D tas ir viens klikskis lai to izdaritu :D

tā nu gan nav, formula ir, ja piem. 2/1 tad (2 dalīts ar 1) + 1
2/1=3 3/1=4 10/1=11 ....

Please note that the free bet will only appear in your account once the amount of your own deposit has been bet with on a sporting event (this doesn’t have to be bet as one go but can be bet in increments). The free bet must then be staked before any withdrawal is permitted.

vai tas nozīmē ka man ir jāuzliek pilnīgi visa nauda ko sākumā noguldīu kontā, lai saņemtu bonusu? jeb es varu ieskaitīt teiksim 15GBP, bet uzlikt 10GBP un saņemt free bet 10GBP? īsti nesaprotu...

ā, un "free bet" pieskaita pēc tam kad notikums ir izspēlēts,ja? un kur viņa parādās?

jaliek visi 15 un nevaresi iznjemt naudu kamer bonuss nebus izspelets baigi sudigi notiekumi jau jau esi ielicis tad ir smagi dirsaa gadiena ja likme vinnee..

Andy, mani interesē tāda lieta - vai tas bookie prison, kas ir nopērkams ebay, nav tā pati totobankas ideja?

Neilgu laiciņu atpakaļ noslēdzās mana bonusu slaukšana, kas ilga aptuveni 2 mēnešus, sāku ar 200ls, darbojos tikai pa brīvdienām, liku uz zirgiem (kur tas bija iespējams) un rezultātā bik pāri pa 500ls tīrais navars, izmantoju louda taktiku liekot uz 5 koeficientu, jo tomēr 80% navars neatkarīgi no tā kurā bookijā vinnē sākumā sķita labāks nekā riskēt ar bonusu cerībā dabūt visus 100%, bet izsecināju, ka beigu beigās peļņa no tā būtiski nemainās, jo pārsvarā jau nauda aizgāja uz betfair kontu.

http://www.totobanka.com/banka.html
ieliku dazus izrakstus no bankas, lai pieraditu, ka tiesam strada.
izradas ir loti daudz tadu, kas netic.

Arī 80% no bonusa nav nekāds maksimums. Ja nauda atļauj, jāizvēlas iespējami lielāks koeficents, piemēram, ar 10.0 garantētā peļņā ir jau 90% no bonusa. Jo lielāks koeficents, jo izdevīgāk.

nē nu, protams, teorētiski jau var sasniegt arī 99% no bonusa, bet nu 80% liekas, ka ir visoptimālākais variants, jo starp 80% un 90% ir tikai 10% starpība, bet ieguldījuma summa jau ir jādubulto...

ar 10 kofu nedabusi nekadus 90%
loud jau sen paskaidroja to ;)

betfair liekam 8ls uz kofa 5.0 buus tieshi 32ls

betandgame liekam 10ls uz 5.0 buus tieshi 50ls - 10ls bonuss bus tieshi 40ls

kaa rezultata iegustam 80% no bonusa.

bet ja liekam piem uz 3.0 tad nekas nesanak:

betfair 8ls uz kofa 3.0 buus 16ls

betandgame 10ls uz kofa 3.0 buss 30ls - 10ls iegustam 20ls kaa rezultata atmazgajam tikai 4ls, kas ir tikai 40% no bonusa, tas pats notiek ja ejam uz augstakiem kofiem shaja gadijuma tas pats butu no otra gala 7.0 attiecigi

http://www.totobanka.com/forums/viewtopic.php?t=97

Pieņemsim, ka bezmaksas likme ir 10gbp, keoficients kā toto tā betfair 10.00. Liekam totalizātorā 10gbp @ 10.00 un betfair 9gbp @ 10.00. Iespējamie iznākumi:

1. Uzvar back likme, lay zaudē. Totalizātorā +100gbp - 10gbp (free bet laimestam nepieskaitās)=+90gbp, Betfair - 81gbp. Kopā sanāk +9gbp
2. Uzvar lay, back zaudē. Totalizātorā nezaudējam neko, bet betfair saņemam 9gbp.

Tātad abos gadījumos dabūjam 9gbp jeb 90% no free bet. Šādi šo procentu var bezgalīgi tuvināt 100, bet nu vairāk par 90 jēgas īpaši nav. Kopumā jo lielāks koeficients, jo lielāku free bet daļu saņem.

Emīlam taisnība, louds pats kaut kur saputrojies 10x visiem skaidrojot...

agha cik var es to totobankas istemu esmu chista vairak kaa 10 reizes skaidrojis... bte sha avai taa pie 5.0 kofa jau vajag ahuno naudu...

Atpakaļ
Tops