IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles ToToBanka.com - Nopelni 500 Ls PAR NEKO!!!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Andy
  • Sākuma datums Sākuma datums
nu zheel, normālu visa nevaru vēl dabūt - nav vel 18:) biju domājis pašmaukties, bet nu laikam nav vērts čakarēties. nu ne kas pagaidīšu tos mēnešus, pakrāšu naudiņu, lai tad var uz pilnu klapi!

hmm kas vainas moneybookers, man moneybookers limits ir aptuveni 15000ls es domaju ka tas nav iespejams izteret ar totobanku!
man ari nav 18, ieskaitu moneybookers caur bankas parvedumu pusnedeljas laika ara un ieksha nak nauda...

Dīvaini es dabūju Visa Classic kad man bija bik pāri 17. Samaksāju 15Ls par viņu Hansabankā, 10Ls tagad katru gadu. Taka pačeko vēl :D

visa classic var dabut, man ir 15 un dabuju visa classic un man tikai 10Ls paprasija. pasatuji caur hanzanet vinu un pec tam gaju pakal uz banku. bet vienam no vecakiem lidzi jabut ;)
no 16 gadiem vispar bez problemam visu var dabut bez vecakiem.

loud teica:
hmm kas vainas moneybookers, man moneybookers limits ir aptuveni 15000ls es domaju ka tas nav iespejams izteret ar totobanku!
man ari nav 18, ieskaitu moneybookers caur bankas parvedumu pusnedeljas laika ara un ieksha nak nauda...

bet daudzos totalizatoros tak ar moneybookers ja darbojas nedod to bonusu, ne? es tā sapratu. nu vismaz paddypower.com (ar ko es gribēju sākt tā bija)..

skrachs teica:
visa classic var dabut, man ir 15 un dabuju visa classic un man tikai 10Ls paprasija. pasatuji caur hanzanet vinu un pec tam gaju pakal uz banku. bet vienam no vecakiem lidzi jabut ;)
no 16 gadiem vispar bez problemam visu var dabut bez vecakiem.

nopietni?? tev jau bija konts hansabankaa??

konts man ir no 14 gadiem jau
konta atversanai ari vecakiem jabut lidzi j tev nav 16 gadi

dandy nu jaa bet kaa rezerves variants ta sir labs pats iznjemu ar dazhus simtus ;)

pieregjistejos totobankas foruma, bet nu jau kura diena apkart a apstiprinajuma nav :evil:

Īsti neatceros, bet pamēģini ielogoties tāpat - varbūt nevajag apstiprinājumu.

Video nemaz nav promote koda, bet tagad tads ir. Tas ir reģistrējoties betfred
Untitled-1.jpg

Paldies, kas tas vispār par kodu ir? Tas tipa zem kurā strādās un tad viņš veido tīklu.

Nu apmēram kā referāļa kods?

Kad esam atraduši notikumu ar vienādiem koeficientiem, mums jāuzliek 2 likmes:

30 Ls uz neizšķirtu totalizatorā (Betfred)
30 Ls "Lay Likme" uz neizšķirtu likmju biržā (Betfair)
Ar šo likmi mēs neko nevaram laimēt, bet arī pazaudēt neko nevaram. Šīs likmes mērķis ir "atbrīvot" totaliztora bonusu.

--- Ka mes zaudēt nevaram, ja gadijuma sanak, ka vinē vai zaudē, ko tad?

Talak itka saprotams, ka vinet neko nevinejam, bet dabujam bonusu, tad bonuss ir jauzliek parasti ar koeficientu lielaku par 2.0. Talak atkal neko nerubiju. Īsti laikam neizprotu kas ir lay likmes.

Paldies forumam.

lay likme - apgreizta back likme

ja notikums piepildas tas ir ja komis zaude, tu vine savu uzlikto naudu. bet ja notikums nepiepildas tas ir ja komis vinnee tu zaude savu uzlikto likmi reiz kofs !

ar shitiem iekritu :shock:
gamabookers 25% from 1st depost up to 50EUR
bet365 15% from 1st deposit up to gan neatceros

Atpakaļ
Tops