IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Azartspēles ToToBanka.com - Nopelni 500 Ls PAR NEKO!!!

• Pavediena uzsācējs Pavediena uzsācējs Andy
  • Sākuma datums Sākuma datums

Andy

New member
Pievienojies
6. Janvāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Mēs te runājam par Interneta Mārketingu, par to, ka ir cilvēki, kas pelna 100 k gadā utt.

BET es ļoti labi saprotu, ka daudziem tas viss var šķist kā nesasniedzama PASAKA!!!

Un vēl - ļoti iespējams, ka daudziem šī foruma dalībniekiem pat 100 Ls extra mēnesī būtu nozīmīga summa.

Kur tos dabūt? Šonedēļ atvēlēju pāris stundas, lai uztaisītu kaut ko latviešu valodā - pavisam vienkāršu sistēmu, kā nopelnīt tos 100 vai 200 Ls mēnesī! Kaut ko vienkāršāku man ir grūti iedomāties -

www.ToToBanka.com

paldies. kad bus laiks noteikti izlasisu.
Bet tiešam esi kartigi pastradajis ;) paldies

pats dabuju betway 30ls kadu laiku atpakl par neko. nu bet man vienkarsi paveicas. sanemu epastu ka ir 10 bezmaksas griezieni kazino. paspeleju un vinneju :D

skrachs teica:

pats dabuju betway 30ls kadu laiku atpakl par neko. nu bet man vienkarsi paveicas. sanemu epastu ka ir 10 bezmaksas griezieni kazino. paspeleju un vinneju :D

Tur jau tas Cepums, ka pēc ToToBankas sistēmas - VEIKSME NAV NEPIECIEŠAMA :D

Andy teica:
skrachs teica:

Nu tam gan es negribu piekrist!Pie kaajas kaadas ir prognozes un likmes bet nevajag aizmirst ka tas ir SPORTS,kur pastariishi var vinneet liiderus!Un taadaa gadiijumaa nekas nepaliidzees tev nopelniit!Iedomaajies ka tiekas grupas liidere pret pastariishiem kuri ir kaasushi ieprieksh visiem peec kaartas un likmes ir 1.20 pret 10!Un logjiski ka liksi naudu uz liideri!Bet te tev pastariishi njem un uzvar!Un naudinja ir veejaa!Taapeec sheit nevar tev piekrist ka veiksme nav nepiecieshama!Nebuutu vinja vajadziiga tikai tad ja taas speeles buutu sarunaatas kas vinnes!Taakaa veiksmi tomeer vajag!

Andy, vai tu luudzu nepaskaidrosi siikaak ko tieshi noziimee shii Lay likme? Paldies!

Paskatiijos apkaart, bishku palasiijos. Jaasaka kompliments tev, perfekta affiliate review lapa! Sakariigs info ar reaalu benefitu taas lasiitaajam!

Well done, tagad vien atliek partulkot veel kadas 10 valodaas un buusi jaunais nishas ruleetaajs:)

Prestons teica:
Andy teica:
skrachs teica:

Nu tam gan es negribu piekrist!Pie kaajas kaadas ir prognozes un likmes bet nevajag aizmirst ka tas ir SPORTS,kur pastariishi var vinneet liiderus!Un taadaa gadiijumaa nekas nepaliidzees tev nopelniit!Iedomaajies ka tiekas grupas liidere pret pastariishiem kuri ir kaasushi ieprieksh visiem peec kaartas un likmes ir 1.20 pret 10!Un logjiski ka liksi naudu uz liideri!Bet te tev pastariishi njem un uzvar!Un naudinja ir veejaa!Taapeec sheit nevar tev piekrist ka veiksme nav nepiecieshama!Nebuutu vinja vajadziiga tikai tad ja taas speeles buutu sarunaatas kas vinnes!Taakaa veiksmi tomeer vajag!

Es runāju par manu sistēmu - veiksme nav vajadzīga. Te darbojas tīra matemātika.

kodeejslv teica:
tev programmetajs taisa lapas un forumu utt. pats sitos netaisi?

Nē es pats taisu (tāpēc jau tik stulbi izskatās :D )

Viņš tikai forumu - nav bijis laika iedziļināties kā tur tas viss strādā, lai arī droši vien, ka elementāri!

Laiks ir nauda - es labāk uzmetu 10 Ls un nelauzu galvu par to :D

ev andy zb, es ar maku apieties ar forumiem gan uzstadit gan viskko iztaisit, blje vareji man 10 iedot es tev uzkrametu :)

hah, es liix, kaads vsp te runa pa vnk likmju likshanu jeb gambling? man liekas shitas iet pie betfair trading, zhel tik ka andy neko mums nepastasta pa to ka vinet 100% :D

tad varēs ar totobanku saņemt 500 ls (uz rokas, bankaa?), neieliekot ne santīma? :lol:

hmm vai tad vinsh neraxta kad vajag naudas summu investeshanai palasi vairak dooh

un nemaz nerec, pagasho nedelj 60ls nopelniju shonedelj jau 30ls, pa paid to doma ir vairak :D

Atpakaļ
Tops