IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Top Web hosting kompānijas. Izvēlies vietu savai mājas lapai

adminsadmins is verified member.

Administrator
Personāla loceklis
Pievienojies
14. Marts 2006
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
1
Top 6 Web hosting kompānijas

Vadoties pēc daudzām lielākajām web hosting apskates lapām, šeit ir izlikti pasaules labākie hostinga sniedzēji, kuri gandriz visās hosting review lapās ieņem top pozīcijas. Tapēc droši izvēlies kādu no kompānijām savām web lapām.

Sākot tik no dažiem dolāriem mēnesī tu iegusi no vairākiem simtiem Gigabaitu vietas, tukstošiem GB datu transferu lidz pat neierobežotu skaitu vietas, trasfera, emaila, domenu skaita un daudz citu extru...

Labākā vieta, kur iegādāties domēnus savai mājaslapai:

tā kā vairums manu domēnu ir pie Godaddy, tad ērtības labad izmantoju arī viņu hostingu...

Man arī viss pie godaddy - gan domēni gan hostingi un strādā bez problēmām.

dodu prieksroku hostgator, senak lietoju godaddy, bet nu sie paliksusi parak komerciali ar visiem saviem papildus maksas nevajadzigiem papildinajumiem. un ari kontrolpanelis galigi neerts.

Kurš ir labākais video hostingam, ti. kuriem ir ātrākie serveri, lai video normāli lādētos, bez aizturēm vai vismaz bez lielām aizturēm?
(youtube tipa saitam)

tadam saitam vel cita specifika jaskatas, tur tam skriptam jabut kaut kadiem specialiem pluginiem, skaties hostu kur tadi ir vai ari ir iespeja pievienot

individual teica:
Kurš ir labākais video hostingam, ti. kuriem ir ātrākie serveri, lai video normāli lādētos, bez aizturēm vai vismaz bez lielām aizturēm?
(youtube tipa saitam)

hostmonster vai bluehost.
daudzi webmasteri izmanto bluehost lieliem saitiem un portaaliem...
signature_web1.jpg

Es esmu dzirdeejis sliktas lietas par Go Daddy domeiniem.
Es īsti neiedziļinājos, bet vinji kaut ko bez atļaujas domeiniem cakarēja. Un tādēļ daudzi lietotāji parvieto savus domeinus citur.
Varbūt kāds zin kaut ko?

warrior forumā daudz info ir par Go Daddy:

Some of us having trouble with RegisterFly are moving
everything elsewhere.

Some of our domains go to GoDaddy. Some to Namecheap.

Here is another warning about GoDaddy. There have been problems
there too but this seems like a new one.

Read this from Alan G. and see how they can pull the rug out
from under you. A profitable domain today could be gone
tomorrow.

http://www.associateprograms.com/di...ic22925.html

nu ir cilvēki, kam ir problēmas ar Godaddy, un ir citi, kam nav.
vienota viedokļa, protams, nav :)
man pagaidām viss ir ok.
Ir zināmi gadījumi, kad Godaddy atņem īpašniekam domēnu par nepareizu kontaktinformāciju, bet, ja whois visi dati ir ok, tad problēmām nevajadzētu būt...
Kontrolpanelis ir neērts, ja ir vairāk par 500 domēniem, līdz tam ir ok. Lapa arī viņiem lādējas lēnāk nekā citiem reģistriem (man domēni ir vēl 14 citos), bet tomēr es pagaidām cenšos vairumu turēt pie Godaddy, jo cenas ir labas.
Ja gribās industrijā par labāko atzīto reģistru lietot tad ejiet uz Moniker.com...

man tagad tieši ir nepieciešams līgums ar kādu hostinga kompāniju nākamiem projektiem. Te gan pamaz viedokļu - laikam jau nav tā, ka kāds ir ūberkrutāks par visiem citiem?

Mhm, jā, es nekad vairs neiešu pie GoDaddy, nekad, kaut dzen man mēslainu mietu miesā, pie GoDaddy neiešu, un viss.

Man vienu brīdi bija apm. ~20 domeini reģistrēti pie GoDaddy, vēlāk sapratu, ka nav jēgas no šiem domeiniem, un ļāvu lai šie "expire" jeb "iztek". Ko GoDaddy dara ? Šie tik velk nost no mana PayPal konta cik uziet, kad atklāju, ka 15 no šiem 20 domeiniem turpina "dzīvot", pat ja es norādiju, ka to negribu, mļin, čigānu bars.

tapec ka tev bija uzlikt auto update vai ka vins saucas ;)
manual vajag uzlikt ;)
godaddy nav pie ta vainigi, pec defaulta jau ir auto,p erkot domenu to var izmainit un ari velak to var izmainit

skrachs, tur jau tā lieta, ka uzliku manual, es pašrocīgi uzliku lai mani domeini "ekspairo", jeb beidzas kad tiem pienāk "melnais datums", a jamie tik atvelk no mana PayPal konta ka Recur Billing, un skatos, ka mani domeini ir atkal dzīvi uz vēl vienu gadu, mhhh... labi, ka dabuju šos nopārdot vismaz.

ja es hostojos pie hostGator, tad es varu pievienot savu templatu, ko esmu izveidojis web page makeraa, vai ari man ir jāizvēlas tikai no viņu piedāvātajime?

Es izmantoju bezmaksas hostingu no
http://www.eLATVIA.net
un citus kur ir kombinācija => bezmaksas + bez reklāmas + atbalsta domēnus

Neiesaku nevienam powweb.com Hostingu, vnk murgs, galvassapes vesala gada garuma, bet tagad ir palikushi labaki, bet nu vienalga. Vislabak ir VPS vai deticated. :D

Atpakaļ
Tops