IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Tie kas velas 100% nopelnit ar majaslapu!

vik4a89

New member
Pievienojies
12. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Tātad piedavaju iespeju nopelnit ar krievu sponsoriem. Maxaa rublos un uz webmoney. Vajadziga majaslapa. Lieta tada ka viens otram klikosim katru dienu un pelnisim naudu. Sitais darbojas 100% un jau loti ilgi. Nav nekadu banu kaa adsense. Vienai reklamai majaslapaa max var vienu kliku uztaisit par kuru tiks samaxats. Gribi piedalities nac seit: http://vik4a.tzt.lv/?p=6 un izlasi visu siikak. Ja kadi jautajumi jautajiet!

P.S. Ludzu tikai nesaciet nodirst un vakt nost reflinkus. Jo tas tiesam nebutu cilvecigi. Negribi neka teikt tad labak nesaki.

Kādus tad advertus ir īsti jakliko '' kompānijas nolūkos'' kas tie par adiem, vai reklāmām, kādas kompānijas ? Ja tas ir web-based projekts un jaklikšķina kaadas PPC kompānijas Adi, tad agri vai vēlu tevi pieķers, ja pat viņiem ir 10 0000 lietotāji un klikškināsi jaunus un neatkārtotus adus, sveikā cauri tikt būs grūti, jo izej adressi tāpat varēs redzēt :) , lai nu kā ai veicās šis nebija domāts kā uzbrukums, bet gan padoms informācijas nolūkos!

lai veicās

paldies!

es jau veselas 3 nedelas tur darbojos. Neviens nava piekris. Lieta tada ka uzklikot var reizi 24 stundas, un trafikam jabut dazadam. No dazadam valstim. Un viss.

egritis teica:
tiksi piekkerts meenessabeigaas kad vinni saaks 4ekot bilanci..

lai jau taa butu, bet tur nekas navr noiet greizi. Viss ir godigi. Es ta4u raxtiju ka no vienas ip viena lapa atlauts uzklikot tikai 1 reizi!!! JA darbojas caur proxy tad bans. Bet ja viens otram kliko tad nav. Un menesa beigas diez vai vini kaut ko parbauda, jo es pieprasu izmaxu kadsavacas kadi 10WMR. Un izmaxa momentali.

vik4a89 teica:
egritis teica:
tiksi piekkerts meenessabeigaas kad vinni saaks 4ekot bilanci..

lai jau taa butu, bet tur nekas navr noiet greizi. Viss ir godigi. Es ta4u raxtiju ka no vienas ip viena lapa atlauts uzklikot tikai 1 reizi!!! JA darbojas caur proxy tad bans. Bet ja viens otram kliko tad nav. Un menesa beigas diez vai vini kaut ko parbauda, jo es pieprasu izmaxu kadsavacas kadi 10WMR. Un izmaxa momentali.
Nu ok! Un cik daudz esi nopelnijis noteiktaa laika posmā, un cilveeki ir zem tevis paša?

egritis teica:
tfu, domaaju ka iet runa par adsensi.. :)

nekas :D gadaas. Daudzi doma ka ta ir adsense, bet nee neesmu tik glups lai ar googli ta daritos.
To Breksis: zem manim ir kadi 5 vai 6 cilveki. Aktivi pagdaim ir tikai 3. Aktivakajam jau ir savakti 75 WMR ar kapeika.
Pats esmu savacis 145WMR pa 3 nedelam rupji rekinot. BEt es nemaz gandriz neesmu klikojis, jo tautas nava kas veletos klikot. Ja saktu ta riktigak klikot tad varetu daudz vairak pelnit. TAs max aiznem 10 minutes. Nevienam neuzspiezu, vienkarsi piedavaju ko labaku par PTC kuri nemaxaa!

Cik saprotu, WMR ir rublis, tātad, šodien pēc latvijas valsts bankas kursa 1 RUB = 0.0195 LS.
Tātad, bišķi zem 2 santīmi...
Tas būtu zem 4c amerikāņu dolāros...

Nu tas gan nav laikam tomēr tik vērts, dēļ tik mazas izmaksas :) , labāk laiku veltīt kadam citam veidam kā nopelnīt .

Atpakaļ
Tops