IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

TakeTheGlobe.com - 100 linki dienā !!!

Šis tagad uzlabots un strādā ļoti ātri - nu jau var pat klikot tempā !!!!

Ka var atsaukt maksajumu?Biju mulkis.Pieprasiju un tad tikai nopirku premium.Pieprasiju 17.11,bus lidz17.01.09,18 zalie.Vajag atri naudu,lai nopirktu dadoru.Premium menesa laika 280 dolaru. :( :(

Aizsūti support'am vēstuli vai arī ielic ziņu forumā (pie support sadaļas)

Es laigan 2 mēnešus atpakaļ sūtīju gan adminam vēstuli, gan supportam, gan forumā liku ziņu, lai atceļ manu izmaksu, bet neviens nelikās ne zinis. Cerams, ka tagad ir labāks supports :)

ir kautkas dzirdēts ,kas ar lapu notiek(izņemot tekstu par uzlabojumiem,kas sākotnēji bija -72h,bet u jau veselu nedēļu)

Nē šis tieši nupat ir atgriezies :D :D

Es jau pašlaik klikoju savus 137 klikus !!!

Atgriezās vienīgi v1 ... v2 dažādu iemeslu dēļ tiek pārcelts uz mazliet vēlāku laiku.

Te kadam izmaksas iet uz prieksu?Pirms Jauna gada biju rinda 871 un vel dagad.

Pašlaik notiek izmaksas ar čeku!
Ja kāds vēlas to izmantot jādara sekojošais:

To Request an immediate payment via Certified Check

What we require each user to do is send a quick email to payments[AT]taketheglobe.com

The subject line MUST be simply your username.

The message body must be exactly as follows.

Your username
Your Queue Number.
Your total cashout amount in USD.
Your full legal given name.
Your current and correct address.
Your telephone number.
You must attach 2 scanned pieces of Identification.
One must be a photo identification. The other must be a scanned copy of a piece of postal mail sent to your exact address as provided.

Es vismaz pieprasīju te izmaksu ar čeku tagad - izsūta dažu dienu laikā !!

Atpakaļ
Tops