IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

TakeTheGlobe.com - 100 linki dienā !!!

Saņēmu kārtējo izmaksu šodien 6-7 dienu laikā kā premium !!

Saņēmu savu sesto izmaksu te 4 dienu laikā !!

Šis ir labais !!

Saņēmu kārtējo izmaksu 15 dienu laikā kā premium lietotājs:

Briksons parādi vrb ka esi dabujis kādu payoutu uz alertpayu??
SCREEN

Es gaidu jau vairāk kā 30 dienas ! cik es izrēkināju sanjemshu piki 11 septembrii!

Viens posts :D
tu jau kaadus 5 postus biji uzpostojis ka esi sanjeemis !

Vei kāds nevar pastastīt kā tur īsti notiek tā izmaksa, kur tur jāver tas konts valā, lai ta nauda parskaitītos.Paldies jau iepriekš!

Jāatver konts internetbankā Alertpay - meklē sadaļā Interneta bankas.

Nauda pati nepārskaitīsies - tur būs jāpieprasa izmaksa.

Šis beidzot ir atgriezies pēc visiem uzbrukumiem un atkal var klikot uz pilnu klapi :)

Šodien ir parādījusies jauna laba fiča ar izmaksām:
Tagad My Account sadaļā var redzēt, cik daudz lietotāju ir priekšā Tev līdz izmaksai.

Normāla fīča. Man jau būtu 19.oktobrī jāsaņem nākošā izmaksa, bet tagad skatos ka 400 vēl priekšā - diez vai tad paspēs pa nedēļu visiem samaksāt.

Briksons teica:
Normāla fīča. Man jau būtu 19.oktobrī jāsaņem nākošā izmaksa, bet tagad skatos ka 400 vēl priekšā - diez vai tad paspēs pa nedēļu visiem samaksāt.
Izmaksas ir aizkavējušās par aptuveni 10 dienām...

Atpakaļ
Tops