IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

SWINBUX-jauna PTC programma.

brikss

New member
Pievienojies
23. Novembris 2010
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
[align=center]SWINBUX.[/align]
[align=center]Jauna PTC programma.
Minimums izmaksai 1$ uz PayPal,Payza vai LibertyReserve.[/align]

[align=center][/align]

Tev varbūt tā ir,man nē.Ja negribi nepievienojies.Tā jau katra paša darīšana.

Tev varbūt tā ir,man nē.Ja negribi nepievienojies.Tā jau katra paša darīšana.

Vienkārši žēl paliek tos cilvēkus, kuri noņemas ar ptc. Ir daudz labāki un ātrāki veidi, kā nopelnīt internetā.

Vienkārši žēl paliek tos cilvēkus, kuri noņemas ar ptc. Ir daudz labāki un ātrāki veidi, kā nopelnīt internetā.

Edgars74 teica:
Tu kautkur esi aprakstījis kaut vienu?Ar aprakstu par programmu,saņemtajām izmaksām u.tt?Vai arī uzskati ka ar ShareCash baneri vien pilnīgi pietiek?

Edgars74 teica:
Tu kautkur esi aprakstījis kaut vienu?Ar aprakstu par programmu,saņemtajām izmaksām u.tt?Vai arī uzskati ka ar ShareCash baneri vien pilnīgi pietiek?

Nē, es neesmu. Internets ir pārbāzts ar labām lietām, tikai vajag mācēt atrast. Protams, ne šajā forumā.
Man nav jēga taisīt baigos rakstus par programām, jo man nevajag referāļus. + šeit nav tā īstā vieta, kur censties piesaistīt kādu cilvēku.
Ar ShareCash īsti vairs nestrādāju.

Nē, es neesmu. Internets ir pārbāzts ar labām lietām, tikai vajag mācēt atrast. Protams, ne šajā forumā.
Man nav jēga taisīt baigos rakstus par programām, jo man nevajag referāļus. + šeit nav tā īstā vieta, kur censties piesaistīt kādu cilvēku.
Ar ShareCash īsti vairs nestrādāju.

[align=center]1.izmaksa saņemta.[/align]

SWINBUX1.jpg

[align=center]Reģistrēties ->ŠEIT<-[/align]
[align=center][/align]

18 dienās 1$? Ir vismaz 10 labāki veidi kā 10 dienās nopelnīt vismaz 150 Ls savā kontā nevis paypal ....

18 dienās 1$? Ir vismaz 10 labāki veidi kā 10 dienās nopelnīt vismaz 150 Ls savā kontā nevis paypal ....

nu blin tāds čakars dēļ $1 :(

kam tev tas vajadzīgs? Tad labāk ProfiBux mēģini. Man parakstā ir banneris, regojies zem manis.
Savāc vismaz 20ref un savus $20 nedēļā vismaz savāksi bez īpašas laika tērēšanas :)
Kad saņem 1 izmaksu iesaku upgreid nopirkt utt.

upgrade ir $15.00 uz mēnesi. Mēnesī ar aktīviem 20ref vari apmēram $365 nopelnīt ar upgrade
ja netici, ka tas ir iespējams, paskaties izmaksas, ir pat tādi, kas 2x nedēļā pa $200 izņem :D

ProfiBux PAYMENT PROOFS

Atpakaļ
Tops