IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Šmidres ieteikums

Aigars555

New member
Pievienojies
20. Novembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Uz jautājumu: "Un tomēr - kas būtu jādara jaunam puisim, kurš grib izsisties, nopelnīt?", P. Šmidre atbild: "Es sāktu ar to pašu, ko daudzi mūsdienās dara, - ar elektronisko mediju kontentu, saturu. Kādu portālu, piemēram. Kaut vai virtuālā vide - tur šodien var atrast ļoti daudz kā neapgūta. Cilvēki šo vidi vēl izmanto nepilnīgi, un ir lielas iespējas to padarīt ērtāku, pieejamāku, interesantāku. Tā ir vesela pasaule."

Avots: db.lv

Esam uz pareizā ceļa! ;)

jāpiebilst, ka Pēteris Šmidre 2000.gada oktobrī par 277 miljoniem dolāru Zviedrijas Tele2 AB pārdeva mobilo sakaru operatoru Baltkom GSM

Vakar lasīju to interviju "Kapitālā".

Vispār es brīnos kāpēc Latvijas milionāri neskatās
uz web, kā investīciju vietu.

O.k., visu laiku pietika ar nekustamo īpašumu,
naftu, Dienvidu tiltu, bet nu cik tad var?

Internetā ieliekot pāris simts štukas kādā projektā,
gada laikā var nopelnīt daudzreiz vairāk.

Nu tas tā - viņiem jau prāts par īsu, to vien māk
kā kādu apčakarēt :-0

Andy

arī es par to domāju, bet man liekas, ka stereotipi traucē. Neskatās vēl pārsvarā uz webu kā peļņas iespēju.
Tas pats Šmidre jau ir tuvu tam visam, digitālā TV, mediji utt., tāpēc jau tā arī runā. Pārejie biznesmeņi meklē spekulatīvās iespējas, piemēram, apzagt neizmērojamo valsts budžetu, vai citas "populārākas" iespējas.

Visi eiropiesi raugas uz investicijam ar lielu skepsi, ne tikai letini. Neteiktu arii, ka letini nevelas investet e-projektos. Amerika piesaistit investicijas ir daudz vieglak un sis periods investicijam ir vislabakais. Amiitim pietiek ar vienu stundu izklastit savu ideju un kadu lemonu iedos. Ja pirmaja reize izdosies, tad nakamo reizi pat neprasis, kas par projektu.

Atpakaļ
Tops