IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Search engines

Ojars

New member
Pievienojies
30. Septembris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Kāds ir ātrākais un efektīvākais veids lai tiktu meklētājos? Pieredzes? Ieteikumi?

Blackhat ... kas tas i? Cik saprotu kaut kas neatļauts. Ja jā tad tas mani neinteresē. Vēlos uzzināt kādu pietiekami ātru un pilnīgi legālu metodi. Nosūtīju pieteikumus gūglei, yahoo un msn, direktorijas ... vai ir vēl varianti?

vienkarsi jagaida, jadabu backlinki un vajadziga "draudziga" lapa.
manu lapu nakamaja diena noindekseja

Nākamajā dienā?!?! Hmm ... cik lasu mēnešiem jāgaida nu bet tas laikam kā paveicas. Ko nozīmē draudzīga lapa? Kā lapas "draudzīgums" izpaužas?

vienkarsa html lapa, nevis kaut kada php ar sessioniem visadiem. flash lapas tev vispar nenoindekses.

jabut orginalam saturam. un backlinkiem.

wordpress blogi loti labi indeksejas

Āāā ... tfu. Manai lapai jābūt draudzīgai! ;) Domāju ka raxti par kādu mistisku "draudzīgo" lapu kura iebīda meklētājā uzreiz. Jā jā ... man ir pati draudzīgākā lapa. Kontents domāju ka nedublēsies jo raxtījis esmu viņu pats un apjoms sākumam pietiekošs un viss html-ā. Īsāk sakot izskatās ka cerība ir.

google pilnīgi pietiek ar vienu backlink no labas lapas.

Es izmantoju nežēlīgi viltīgu metodi:
piereģistrēju jaunu domēnu, un ielieku linku uz to no myspace bloga, nākošajā dienā 100% jau ir noindexēta...

nekādus manuālus submisison nav jātaisa...

Hehe ... Google izskatās ka ir noindexējis. Ap 160 direktorijās paspēju pieteikumus iesūtīt un dažas jau akceptēja un jau noindexēts. Nekas īpašs bet prieciņš vismaz! ;)
P.s. Labs štuks par to blogu, bet par cik man nekā izņemot šo lapu nav tad ņemamies ka mākam. Ar nākamo gan jau ka mazāk galvassāpju būs.

Atpakaļ
Tops