IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

savas lapas izveidošana

sintija

New member
Pievienojies
13. Februāris 2007
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
vai kāds var pateikt,kur var uztaisīt savu lapu neilgā laikā?

par attiecigu samaksu varam vienoties!:)
ja gribi pati taisit, tad tev viss piemerotakais bus microsoft produkts -frontpage!

kknd teica:
par attiecigu samaksu varam vienoties!:)
ja gribi pati taisit, tad tev viss piemerotakais bus microsoft produkts -frontpage!

man liekas vieglak, un labak butu ar webpage maker! Frontpage ir jazina kodi lai varetu tik labi sataisit kaa webpage maker! :)

lol kodi :DDDD, man liekas ka ar macromedia dreamweaver pietix :)

Nu man gan liekas, ka Sintijai pietiks ar Word vai Excel un pēc tam Save as web page un miers :)

nu ta jau vairs nav jega, piem mani personigi atbaida lapas veidotas ieksh office programmaam :D, kur nu vel lai pirktu kko tur :D

Frontpage varetu but okay. bet nu neatkariigi ko tu izveeleetos, ir jasagatvo saturs un struktuura vispirms;

--------

Par saturu: teiksim, katrai lapai ir jabuut:
Title (liidz 55)
Description (lidz 155)

Un pamat tekstam;

--------

Struktuura - laikus jau saplaano

- sadalja
--- apakshadalja
------- raksts 1
------- raksts 2
------- raksts 5
--- cita apakshadalja
------- raksts 1
------- raksts 2
------- raksts 5
- cita sadalja
.......

Internet Joke
Customer: "I want to download the Internet. Do I need a bigger hard disk?"

Es ieteiktu sākt ar dreamweaver, cik zinu skaitās pietiekoši laba advancētākiem lietotājiem un nav nemaz tik sarežģīti apgūstama pilnīgiem iesācējiem - kā es. Un par tām entajām lapām mājaslapā - tīri lai saprastu un apgūtu kas un kā, pilnīgi pietiek ar nelielu lapeli (kā man), pietam nav nekādu problēmu pēctam saturu un labu papildināt un uzlabot. Man personīgi patīk pilnīgi prastais variants, lai saprastu kā tās lietas vispār notiek... Un ja iet pie sirds, tad var tajā visā vairāk laika ieguldīt. Pats ar pilnīgi prastu lapeli un nelielu pareklamēšanos Latvijas lapās pāris dienās esmu nopelnījis ~2 dolārus, kas ir ļoti labi attiecībā pret ieguldīto darbu.

piereģistrēju blogu google bloggeros, google.com meklētājā šis blogs bija jau otrajā dienā kaut kur 30-40 vietā pēc "paying ptc", bet šobrīd tas ir pazudis no google!!!!! , meklētājs pat par precīzu adresi saka ka tāda neeksistē, bāc , vai tā var būt ka no sākuma ir uzreiz gūglī , bet tad pazūd , tipa , lai noindeksētos kādās divās nedēļās.
varbūt gūglim nepatika ka es blogam palaidu kādu 100 gab exchange klikus un blogs ir nobanots???

Manuprat, vis vieglak butu caur. www.freewebs.com << :D tur nevaig nekadas lielas zina6anas , iznjemot anglu val. :wink: Ieteste ari sito > www.777hp.com ari ir viegli uztaisit webu + tu vari ari nedaudz nopelniit , ja citigak piestradasi 8)

Atpakaļ
Tops