IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Affiliate Sava Affiliate programma

Maaren

New member
Pievienojies
24. Februāris 2009
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveiki visi! Nesen uzgāju uz šī brīnišķīgā foruma, daudz lietderīgas informācijas šeit var atrast. Kādreiz sēdēju Krievu forumos un lasiju Krievu grāmatas. Labi, ka pie mums arī kaut kas tāds ir atnācis. ;)

Izstāstīšu jums savu ideju un uzdošu pāris jautājumus.

Esmu apņēmies izveidot savu Affiliate programmu, kaut ko līdzīgu bookieclub, tā kā tas vairs nepieder latvietim tad arī nevienam no savējiem nemaisīšu.

Ideja ir izveidot adresi kur tiks pārdotas virtuālās grāmatas par Interneta Marketingu, visu kas ir saistīts ar peļņu internetā. Un tajā pašā adresē arī maziņu Affiliate programmu.

Visu saturu es domāju veidot 3 valodās (Krievu, Latviešu, Angļu). Bet vai ir vērts?

Partnerprogrammas izplatītāji tiks piesieti pie viņu klientiem ar Cookie, lai no viņu klientu nopirktajām precēm ienāktu procents izplatītājam vienalga pēc kāda laika sprīža.

Affiliate programmas lietotājiem gribu izveidot procentuālu rate, sākumā tas būs 20%, pārdodot vienu pirkumu jau 21%, otru - 22% un tā līdz kādiem 60%.

Nu tie reiti, minimālās izmaksas nav uz doto mirkli svarīgas.

Tātad mani interesē kādu apmaksas veidu veidot? Doma bija PayPal, bet kā tur ar naudas izņemšanu utt? Doma pēc apmaksas pircējam izvadīt noteiktu ID ar kuru viņš varēs 12 stundu laikā novilkt izvēlēto grāmatu. Vai to var realizēt ar PayPal?

Un vēl mani interesē - "Kur?" un "Par cik?"!
Kur dabūt grāmatas ko varēs tirgot un par kādām cenām.

Andy bija ļoti labi izveidojis par to Betting sistēmu, interesē kur viņš dabuj tās grāmatas un vai tās ir legāli tirgojamas? Tad redzēju, ka viņam bija shiping. Vai viņš grāmatas pats personīgi sūtija caur pastu?

Tehniskā puse mani pavisam neuztrauc, jo pats esmu koderis un domāju visu Affiliate sistēmu pats veidot no 0.

Tātad varbūt kāds varēs atbildē.
Kāda banku sistēma? Kur? Par cik?

Pārsvarā jau visas affiliate sistēmas naudu sūta ar čeku - reti kura ar paypal

Bet paypal priekš Latvijas būtu labākais un domāju, ka citi arī būtu priecīgi.
No paypal naudu var izņemt pa tiešo uiz bankas karti bez problēmām

Es par paypal vnk. biju šaubijies, jo biju salasijies kaut kādus 2 gadus vecus topikus. :D

Bet lielākā problēma ir tamā ko tirgot.

Ir doma varbūt pašam uzrakstīt grāmatu par Internet Marketingu sākot no A līdz Z. Bet problēma ir tamā, ka man tā Angļu valoda ļoti pieklibo un Latviešu valodā nez vai kāds pirks, Krievu valodā arī.

Domāju, ka varētu uzrakstīt ar kļūdām un tad kāda Angļu valodas skolotāja izlabotu par naudu, bet tad tas arī maksātu domāju, ka ne 100 un ne 200 simti. Jo ja pārdot tad pamatīgu grāmatu par lielu summu..

Updated: Domāju, ka par lielu summu arī klientam gribēsies taustāmu produktu. Bet kā lai to grāmatu lai uztaisa par taustāmu un kā ar to izsūtīšanu, diemžēl tieši šajā lietā esmu mazliet vairāk par 0. Tieši ar produkta izstrādi.

Kā dara citi? Kautvai tas pats Andy?

Atpakaļ
Tops