IBF ir tikai online uzņēmējdarbība forums un bezmaksas sludinājumu dēlis – dalība ir bez maksas ar pilnu piekļuvi visām sadaļām; maksas konti piedāvā papildu priekšrocības kā baneri un vietu jaunumu izsūtnē. ✅ Paraksta saites pieejamas visiem. 🚫 Aizliegts publicēt ar mākslīgo intelektu (LLM) radītu saturu – dalies ar saviem viedokļiem, pretējā gadījumā konts var tikt dzēsts.

Uzsākšana sākt pelnīt

vilks

New member
Pievienojies
1. Jūnijs 2008
Ziņas
0
Reakciju rezultāts
0
Sveicināti. Tā kā man tagad diezgan ilgs laiks ir jāpavada mājās, domāju laiku pavadīt lietderīgi un kauko nopelnīt.
Iesakiet ar ko sākt, ku tiešām kāds jau kautko ir nopelnījis un lai sākumā pašam nav jāiegulda nauda, to es varētu darī vēlāk, kad nopelnīšu.
Man ir pieejama visa electron karte un paypal konts.
Esmu pārskatījis forumu, lielākā daļa saka, ka nevar nopelnī ar ppc programmu, bet ar to itkā dažiem labi sanāk, kas tomēr nedaudz iegulda, lai kļūtu par premium useru,pērk referāļus u.t.t., bet pašlak nav iespējas ieguldīt nekur pat ne 1$, tāpēc būtu priecīgs, ja kāds pastāstītu ar ko sākt pirmajiem $. Ar datoru/internetu esmu uz 'tu', bet pelnīšana pagaidām ir nezināma lieta.
Paldies.

Iespējas pelnīt ir daudzas, lieta tāda, ko tu māki un ko esi spējīgs darīt, kā jau skrachs pieminēja affiliate mārketings ir vieta kur apgrozās $, vajag tikai atrast pareizo pieeju un bliezt gaisā! Ja tev ir laba angļu valoda, tad pelnīt vari par ar rakstīšanu un visādu citu fegņu, es nopelniju par 10 2000 vārdu rakstiem 100$, savā laikā ko uzskatiju par diezgan labu summu, ja ņem verā ka bija jāpārraksta articles ar 60% + saviem vārdiem :)

Traumas dēļ garus tekstus nerakstīšu tuvākajā laikā. :wink:
Palasīšu par affiliate mārketingu.
Ieteikumi par to un visu ko tepat, turpinam.

Izskatās, ka affiliate marketingam jāprot sakarīgi darboties vismaz ar html, pagaidām no tā zinu tikai nedaudz no pamatiem.

Piereģistrējos google adsense, pa šodienu sākumā galīgi negāja - apmēram 4 stundās 0,01 $, tagad nedaudz izkustējās, ir jau 1,66$.
Cik saprotu tad, kad būs pirmie 10$, vajadzēs kaukā apstiprināt savu accountu vai tā? Un pēc tam varēs ņemt ārā naudu, kad sakrāj 100$, tā ir, vai var arī mazākas summas ņemt ārā?
Lasīju, kā viens cilvēks te forumā labi ar google adsense pelna

Varbūt iesakiet vietas, kur varētu bez maksas pareklamēties?

vilks teica:
Traumas dēļ garus tekstus nerakstīšu tuvākajā laikā. :wink:
Palasīšu par affiliate mārketingu.
Ieteikumi par to un visu ko tepat, turpinam.

Izskatās, ka affiliate marketingam jāprot sakarīgi darboties vismaz ar html, pagaidām no tā zinu tikai nedaudz no pamatiem.

Piereģistrējos google adsense, pa šodienu sākumā galīgi negāja - apmēram 4 stundās 0,01 $, tagad nedaudz izkustējās, ir jau 1,66$.
Cik saprotu tad, kad būs pirmie 10$, vajadzēs kaukā apstiprināt savu accountu vai tā? Un pēc tam varēs ņemt ārā naudu, kad sakrāj 100$, tā ir, vai var arī mazākas summas ņemt ārā?
Lasīju, kā viens cilvēks te forumā labi ar google adsense pelna

Varbūt iesakiet vietas, kur varētu bez maksas pareklamēties?

Apstiprināt kontu vajadzēs kautkad drizumā pēc reģistrēšanās, tad kad sasniegsi pirmos 100$ 'tikai tad viņi tev izsūtīs čeku, vārdu sakot kad būs tev kontā 100$ tad paies vēl vismaz 2 mēneši kad tiksi pie pirmās naudiņas, pēc tam būs tā ka pēc katriem nakamajiem 100$ apmēram mēnesi vēlāk tiksi pie $!

Kāds tev traffics tai lapai kur tu tos adus iebāzi?

Nē , lai ar affiliate mārketingu nodarbotos tev nav jābūt html spečukam ;)

Atpakaļ
Tops